Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Befair Turkosen

Efter ca 18 års erfarenhet som massör har jag nu landat på Befair Turkosen, en mysig och familjär oas med varmvattenbassäng, aktivitetssalar och behandlingsrum. Bara 200 meter från Solna Centrum.

Ursprungstekniken hämtar jag från Polynesisk cirkulationsmassage. Denna massageform har sitt ursprung ifrån den polynesiska övärlden där massagen är en naturlig del av vardagen. Massagen ges för att stimulera kroppens ”inre doktor”, skapa allmänt välbefinnande och förhindra sjukdomstillstånd.

Under årens lopp har min kunskap fördjupats genom alla människor jag mött och masserat och min metod har förfinats i samklang med den jag är.

Cirkulationsmassage är en behaglig och djupgående massage- form med syfte att bl.a. öka blodcirkulationen och stimulera lymfsystem och bindväv. Massagen ger en muskelavslappning och underlättar vid spända axlar, nacke, rygg, stress, cirkulations-rubbningar och vätska i kroppen. Kroppens eget morfinliknande hormon, endorfiner, frigörs precis som ”lugn- och ro-hormonet” oxytocin.

Metodiskt masserar jag in kroppen med långa drag och ett handfast tryck över hud, bindväv och muskler samtidigt som övriga kroppen är nerbäddad.

Jag lägger ner mycket tid på armar, nacke, huvud, skuldror och ansiktet om så önskas.
Och jag har "starka nypor" för den som önskar och behöver.

Visa kontaktinformation
Adress
Hannebergsgatan 41
171 68 Solna
Solna
Öppna i Google Maps 🗗