1. Hem
 2. Hudvård Stockholm

Beautyprofession Sweden

betyg4.8 Fantastiskt bra(375 betyg)
Tegnérgatan 9, 111 40, Stockholm
För mer information och tidsbokning av utbildningarna kontakta oss på info@beautyprofession.se Från och med 1 juli 2021 har en ny lag börjat gälla för estetiska injektionsbehandlingar. Syftet med denna lag är att stärka skyddet för den enskilde vid estetiska injektionsbehandlingar. Du som är ny klient hos oss: En konsultation måste genomföras senast 48 timmar innan din behandling och kostnaden för konsultationen dras av på plats vid en behandling. Konsultationer sker på plats. Du som är befintlig klient hos oss: Om du har haft ett besök hos oss de senaste 6 månaderna, kan du boka en tid för en injektionsbehandling direkt utan att gå på en konsultation. Om längre än 6 månader har passerat krävs en ny konsultation senast 48 timmar innan din behandling. Konsultationen går att göra på plats 48 timmar innan din behandling.
16495

Boka tjänst

utövare

noImage
Anita Konrad
4.8
(210 betyg)
Hudterapeut, Laserterapeut
noImage
Liselott Elander
4.6
(55 betyg)
Leg. Sjuksköterska

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
375 betyg
Ana M.
till Anita Konrad
Anita är verkligen super duktig

Visa mer

Mel K.
till Anita Konrad
Jag är kund sedan cirka tre år. Anita är fantastisk, superkompetent, professionell och jättefin. Har testat flera av de behandlingar som Beautyprofession Sweden erbjuder och resultaten är alltid enastående och håller länge. Jag älskar Hifu, gjorde Huduppstramning och känner mig jätte nöjd! Vill du se resultat och få maximal valuta för pengarna ska du gå till Anita&Suzanna. /Mel

Visa mer

katrine w.
till Anita Konrad
Gjorde Hifu behandling. Fick vätskeersättning direkt efter behandling och reagerade att jag inte kunde dricka ordentligt utan att det droppade ner på mig. Nu efter en månad har jag fortfarande svårt att äta/dricka flytande utan att det droppar från underläppen som inte kan knipa ihop ordentligt. Pratade med en annan hifu behandlare som berättade att Anita troligtvis kom för nära läpparna som man absolut inte ska göra hifu på. Kände själv att maskinen kom för nära läpparna.

Visa mer

Beautyprofession Sweden
Hej, Då du inte besvara mejl kommer vi svara här! 1. Vi har EJ behandlat dig med Hifu kring munnen, däremot med Vmax. Du fick tydligt skriftlig och myndlig konsultation om detta före behandling. 2. Förstår jag rätt ... du kan/kunde inte äta/dricka sedan behandling och nu i ca 30 dagar och inte tar kontakt med din behandlare/klinik?! Däremot kontakta du någon annan "behandlare" som du berättar helt felaktiga saker! Blev du kanske också uppmuntrad av den annan "behandlare" att skriva som du skriver efter 27 dagar?!

Visa mer

Natalie F.
till Anita Konrad
Mycket trevlig behandlare. Kände mig omhändertagen och lugnad.

Visa mer

Om företaget

Beautyprofession Sweden, kliniken som etablerades redan 1984! Hos oss möter du hudterapeuter, sköterskor och läkare som är specialiserade inom dermatologi och kosmotologi. Alla behandlingar utförs av erfaren och certifierad personal. Vår specialitet är anti aging med laser, led-ljusterapi, kemiska peelingar, fillersprutor som Zfill samt permanent make-up. Innan första behandling erbjuds kostnadsfri konsultation. Alla metoder, all teknisk utrustning och allt material vi använder är väl beprövade och av absolut högsta kvalitet. Vårt unika hudvårdskoncept Epidermal Regenesi ger oslagbara resultat och är en behandlingsform som innehåller både SPM vacu-press (för lymfdränage), Lactoserum (kemisk peeling), Ultraljudsbehandling och läkande Laserbehandling. Vi erbjuder även utbildningar i samtliga av våra behandlingar och har även försäljning av medicinsk utrustning. Se vår hemsida för mer information: http://www.beautyprofession.se/se/

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån14:00 - 18:00
  • Tis14:00 - 18:00
  • Ons14:00 - 18:00
  • Tor14:00 - 18:00
  • Fre12:00 - 16:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 083013 XXVisa nummer

 • Tegnérgatan 9, 111 40, Stockholm