1. Hem
  2. Frisör Stockholm

Beauty Project Sthlm

betyg4.9 Fantastiskt bra(282 betyg)
Riddargatan 25, 114 57, Stockholm
Beauty Project Stockholm  Riddargatan 25, Östermalm Varmt välkomna till vår mysiga salong i hjärtat av Östermalm. Vi erbjuder hårvård, microblading och hudvård allt under samma tak.
15119

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
282 betyg
Marie A.
till Caroline Andersson
Caroline är fantastisk, inlyssnade och noggrann. Det blir alltid fint och man känner sig 100 % trygg. Mina varmaste rekommendationer 🩷

Visa mer

Miranda A.
till Caroline Andersson
Professionell, extremt duktig och noga! Känner verkligen tillit till Caroline. Alltid supernöjd med resultatet! Eftersom det finns många som jobbar med detta i Stockholm och jag har testat lite olika men aldrig riktigt känt mig 💯 nöjd så är jag väldig tacksam och glad att jag hittat Caroline som helt enkel är BÄST 🙏🏼💕 Rekommenderar STARKT!

Visa mer

joanna h.
till Caroline Andersson
Super trevligt och professionellt bemötande. Alltid lika nöjd ⭐️💖⭐️

Visa mer

Sabina C.
till Caroline Andersson
Caroline är professionell och lyhörd för kundens önskemål. Med ett vänligt bemötande och stor skicklighet är hon det självklara valet för mig.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Beauty Project Stockholm på Östermalm. Hos oss hittar du både frisörer, Microblading & hudterapeut ,allt under samma tak.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Riddargatan 25, 114 57, Stockholm