Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Vi på Beauty miss kommer kunna presentera den bästa fusionen mellan den europiska elegansen och den kraftiga äktheten av Mellanöstern. Vi värnar samtidigt om din trygghet och att du ska känna dig så säker som möjlig med dina val avseende stilen, färgen samt storleken.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

3D ÖGONBRYN
90 min 2.500,00 kr 1.500,00 kr Mer info
Vill du vakna varje morgon med perfekta ögonbryn? Med vår ögonbrynstatuering kan du få det. Vi på Arttouch använder oss av 3D teknik. Den här tekniken passar dig som vill ha bryn som ser naturliga ut och inte tatuerade. 3D tekniken fungerar på dig som helt saknar ögonbryn eller som har bryn som du vill fylla ut.

Vi har massor av olika ögonbrynsfärger som vi blandar individuellt, och det är vanligt att man blandar olika färger för att få den färg som passar bäst.

SÅ GÅR DET TILL

Innan behandlingen ritar vi upp ögonbrynen. Det här är det viktigaste momentet, eftersom vi då tillsammans bestämmer hur brynen ska se ut och att du som kund kan se att ögonbrynen passar till din ansiktsform och att de är symmetriska.

När vi är klara med formen lägger vi en bedövningsgel som bedövar området ytligt. Bedövningen ska verka i 10-20 minuter innan vi kan börja med tatueringen. Vi bedövar hela tiden under behandlingen så att du inte ska känna så mycket. De flesta säger att det gör ondare att plocka ögonbrynen med pincett.

Efter behandlingen är färgen mörkare och rödbrun eftersom det är blandat med blod och rodnad, men efter 4-7 dagar har tatueringen läkt helt. Du får komma tillbaka efter 2-4 veckor på ett återbesök. Där kontrollerar vi att allt ser bra ut och att färgen är till belåtenhet. Det är vanligt att man får fylla i några strån och om du vill ha mörkare färg så ordnar vi det.

Det tar minst 3 år för ögonbrynen att försvinna helt, men efter 1-2 år mattas färgen av och många kunder kommer tillbaka för att fylla i dem igen.
Inliner
60 min 1.700,00 kr 1.020,00 kr Mer info
Du kan också välja att tatuera en s.k. inliner. Det är en vit linje som läggs innanför franskanten nertill på ögat. Du får ett större och öppnare öga. Inliner är snyggast i kombination med en mörk eyeliner uppe och nere och håller längre eftersom vitt inte bleks. Det finns de som har haft sin inliner i 7 år. Vill du ha en annan färg på din inliner så kommer den inte att hålla lika länge.
Lashliner/Eyeliener
90 min 2.500,00 kr 1.500,00 kr Mer info
Med en tatuerad eyeliner, en s.k. lashliner får du ögon som är mer framträdanden och dina ögonfransar ser tätare ut. För att få en snygg inramning lägger man en tunn linje i fransarnas hårbotten. Många väljer också att göra en bredare linje ovanför franskanten och man kan då välja en skarp eller en ”sotad” linje.
SÅ HÄR GÅR BEHANDLINGEN TILL

Med hjälp av ögonskugga ritar vi hur det ska se ut. Därefter bedövar vi området med en bedövningskräm och sedan tar vi en gel som bedövar på djupet. Det här kan kännas lite obehagligt då det är så nära ögat. Det känns inte så mycket då det inte finns så många känselnerver vid ögat. Man får blunda under hela behandlingen.

Det tar 3-6 år innan eyelinern har försvunnit. Det här kan dock variera mycket beroende på ålder, hudtyp, färgval, ämnesomsättning m.m.

Efter behandlingen kommer din eyeliner att se väldigt skarp ut. Viss rodnad och svullnad är vanligt och helt normalt under ca ett dygn. Det brukar lägga sig när du blinkar och får igång blodcirkulationen. Det är viktigt att vara noggrann med hygien och följa skötselråden. Tänk på att mascara och smutsiga fingrar kan ge infektioner, så därför råder vi dig att inte använda ögonmakeup under de första sju dagarna.
Läppar tatuering
90 min 3.000,00 kr 1.800,00 kr Mer info
Om du vill förstärka färgen eller formen på dina läppar så kan du välja att göra en läpptatuering. Vi markerar antingen formen som den är, eller korrigerar om du har asymmetriska läppar. Det här passar för personer som börjar få rynkor på sina läppar och tycker att läppstiftet inte sitter kvar där det ska. Vi kan också förstora dina läppar med hjälp av tatuering och det är ett bra komplement till s.k. fillers.

VÅRA BEHANDLINGAR:

INTONAD LÄPPKONTUR – Här läggs en skarp kontur som tonas in i din naturliga läppfärg.

HELA LÄPPAR – du får samma färg på hela läpparna.

LÄPPAR 3D – En tatuering på hela läpparna som är mörkare i ytterkanterna och ljusare i mitten. Det gör att läpparna ser fylligare ut.

De flesta gör en intonad konturlinje för då smälter konturfärgen naturligt ihop med den egna läppfärgen. Vi har massor av olika läppfärger att välja på för att matcha dina önskemål. En läpptatuering håller i 2-5 år, men det varierar beroende på ålder, hudtyp, färgval, ämnesomsättning m.m.

EFTER BEHANDLINGEN

Läpparna kommer att se väldigt röda och mörka ut efter behandlingen och man blir svullen. Om man har haft munsår tidigare är det vanligt att dessa blossar upp igen. Det här går att förebygga med medicin eller salva.

Det är viktigt att låta läpparna läka i sin egen takt och hålla dem insmorda och mjuka hela tiden. Skydda alltid läpparna när du är ute i solen. Köp ett cerat med hög solskyddsfaktor.
Tatuering
60 min 700,00 kr 420,00 kr
VI ERBJUDER BEHANDLINGAR MED YAG-LASER SOM REDUCERAR PIGMENTET I TATUERINGEN.

Storleken av tatueringen är det som har betydelse,
från 900:-/ gång
exakt pris får du under konsultationen.Tatueringsborttagning med laser är en mycket effektiv metod. Energin i lasern slår sönder pigmentet i tatueringen och kroppens naturliga läkningsprocess sätts igång.

Hur många behandlingar behövs?
En tatuering är gjord för att vara permanent, därav kan det krävas tålamod. Ofta krävs minst fyra behandlingar eller mer.
Det finns ett antal faktorer som spelar stor roll för vilket resultat man kan förvänta sig.
-Hudtyp – Mörkare hudtyper behöver fler behandlingar.
-Tatueringsfärg – Svart färg är i regel enklast att reducera. Många olika färger i tatueringen kräver fler behandlingar
-Typ av färg – Olika typer av färg kan vara olika svårt att reducera. Förenklat kan man säga att professionellt gjord tatueringar ofta har färger som är enklare att reducera.
-Flera lager – Är tatueringen övertatuerad sedan tidigare tar det längre tid att reducera.

Hur lång tid tar en behandling?
Behandlingstiden beror på hur stor tatueringen är och hur många färger den har. E liten helsvart tatuering tar ca 5-10 min och en lite större svart ca 10-30 min.

Gör behandlingen ont?
Det uppstår en värmekänsla som kan kännas lite beroende på hur smärtkänslig man är.

Efter behandlingen
De flesta upplever en ”frostig” yta på tatueringen, detta är små gasbubblor som gör att huden får en gråaktig/frostig yta. Ca 20-30 min efter behandlingen försvinner detta.

En vanlig reaktion är lätt svullnad kring tatueringen och i vissa fall även lite blödning. I detta fall täcker man tatueringen med steril kompress.

Behandlingsområder skall vara torrt 24 timmar efter behandlingen och ej utsättas för solljus, och man får ej klia på behandlingsområdet.

Hur ofta?
Behandlingarna utförs med 6-8 veckors mellanrum.

Beauty miss

Vad är permanent makeup ?
Det är när man färgar huden av estetiska skäl för att förstärka ansiktets konturer och form.

Det är också en användbar metod för att korrigera olika skönhetsfel som ärr, brännskador, och pigmentförändringar.

Med några få konstnärliga ingrepp kan ditt ansikte få ett ungdomligare utseende.
et är när man färgar huden av estetiska skäl för att förstärka ansiktets konturer och form.

Med några få konstnärliga ingrepp kan ditt ansikte få ett ungdomligare utseende.
Ögonbryn, läppar samt eyeline är det allra vanligaste, också ”inliner”och ”highlights”.

Visa kontaktinformation
Adress
Stationsvägen 17
144 61 Rönninge
Salem, Rönninge
Öppna i Google Maps 🗗