Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Oktoberspecial: LYX - tillägg, värde 350, på köpet vid en ansiktsbehandling 45 min;  Body skrubb , värde 600 kr, på köpet vid en massage på 45 min eller 60 min; Diamantslipning, värde 650 kr, på köpet vid en ansiktsbehandling 60 el 90 min. OBS!!! SÄG OKTOBERSPECIAL NÄR DU BOKAR SÅ DU FÅR RÄTT BEHANDLING!! Hjärtligt Välkomna! 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar / Facial Treatment

Förbättrar oren, torr, pigmenterad och mogen hud som är i obalans. AHA är peelande och fuktbindande samt förbättrar hudens alla funktioner. Rekommenderas ej i samband med solning. Rengöring, hudanalys, AHA-syra, massage, mask, serum och creme
Lyxig ansiktsbehandling m rengöring, hudanalys, ånga, porrengöring, brynformning, lång ansiktsmassage, serum, handinpackning, mask och creme
Lyxig ansiktsbehandling som förbättrar oren, pigmenterad, mogen och obalanserad hud. Dubbel rengöring, peeling, porrengöring, ögonbrynsplock, ånga, mask med AHA- syra och massage AHA är peelande och fuktbindande samt förbättrar hudens alla funktioner. Rekommenderas ej i samband med solning.
Förbättrar pigmentförändringar samt ger matt och livlös hud en fräsch och härlig lyster. Rengöring, hudanalys, c-vitamin, massage, mask, creme
En behandling med dubbel rengöring, peeling, massage och mask som reparerar den uttorkade och gråa huden.

Coaching

Funderar du över din tid/ ditt liv/ din vardag? Känner du dig stressad över att tiden eller att du inte räcker till? Vill du gå till botten och hitta tidstjuvarna/ stressfaktorerna för att få till en förändring? Genom olika verktyg går vi igenom din vardag och du får verktyg att arbeta med hemma som vi sedan tillsammans analyserar. Därefter tar vi fram en plan/ ett mål och verktyg till förändring av din vardag/ arbete/ kost/ motion för att du ska få mer tid till sådant DU vill göra.

Microdermabration / Diamantslipning

Har du en grå, slapp, pigmenterad och ojämn hudton, småbubblig struktur? Känner du att din hud är ärrig, fläckig, gropig med bristningar och celluliter? Prova då denna behandling som tar bort döda hudceller, små rynkor, förstorade porer, suger upp pormaskar och slätar ut ärr. Kan göras i ansikte, hals, mage, rumpa, lår, rygg mm. Synligt resultat efter första gången men bäst resultat efter 4-5 gången.
Har du grå, slapp, pigmenterad och ojämn hudton, småbubblig struktur? Känner du att din hud är ärrig, fläckig, gropig med bristningar och celluliter? Prova då denna behandling som tar bort ALLA döda hudceller och suger upp pormaskar i ansiktet, bakom öronen mm. Detta fungerar i ansiktet, halsen, magen, rumpan, ryggen , låren mm. Synligt och kännbart resultat redan första gången och bäst resultat efter 4-5 gången!

Hot Stone Massage

Har du en trött och sliten kropp? Är smärta och stress ständigt närvarande? DÅ rekommenderar jag starkt denna massage! När ingenting hjälper så kan du få en stunds skön glömska och avslappning här och har du tur blir det ännu bättre dagen efter! Med varma, sköna bergs stenar, doftande olja blir du masserad över hela kroppen och får njuta av avslappnande musik. Du får verkligen tid och tillfälle att slappna av och återhämta dig.

Massage / Bodyscrubb

Massage / Bodyscrubb
45 min 600,00 kr 360,00 kr Mer info
Har du torr, fnasig och grå hud? Är du spänd eller har värk i rygg och ben? Du blir skrubbad/ masserad och lika len och ren som en baby! Många ställen på kroppen kan vara svåra att nå som t.ex. knottrorna på baksidan av armarna, dom skrubbas bort här. Då rekommenderar jag denna med 45 minuter både massage och skrubb!
Massage / Bodyscrubb
60 min 800,00 kr 480,00 kr Mer info
Har du en torr, fnasig och grå hud? Är du spänd eller har värk i kroppen? Många ställen är svåra att nå själv och här försvinner knottrorna och torr hud med skrubben! Massagen får dig att slappna av och du blir ren och len som en baby!

Microneedling med e-Dermastamp

Med små, små nålar som snabbt sticks ner i huden skapar vi microhål och hudens reparationsprocess startar. Detta medför att vi får en hudföryngring, reducerar fina rynkor, jämnat ut pigment, kärl, ojämn textur och minskar förstorade porer. Med ett serum jobbar man sig igenom hela området och tillsammans med det egna kollagenet och elastinen lagas hålen och vi får ett "lyft" utan kniv! Ej för de som äter blodförtunnande, diabetes och ej på sommaren. Bäst resultat efter 4-5 gången! Ansikte + hals ( 40x30 cm)/ mage/ rumpan

Pedikyr/ Fotvård

Pedikyr
60 min 650,00 kr 390,00 kr Mer info
Dina trötta och torra fötter placeras i ett varmt och skönt bad medan du får kaffe, The eller vatten. Sedan avlägsnas förhårdnader, liktorn, vårtor mm med skalpell. Naglarna och nagelbanden klipps, filas och målas om man vill. Du får tips och råd om hur du ska ta hand om dina fötter om du vill. Så avslutningsvis får du en skön massage med crème och olja för de som är extra torra.

Vaxning - borttagning av generad hårväxt

Varm vax strykes på arm/ ben/ rygg/ armhåla/ ljumske och med remsa dras av med hastigt ryck och man får av det mesta av hårväxten. Om det är några kvar plockas de med pincett. Håller i 5 - 6 veckor men 10 % av hårsäckarna är alltid i tillväxt så därför kan man få ett fåtal om 2 -3 veckor som man lätt kan plocka själv med pincett för att hålla i 5-6 veckor, ibland längre.
Varm vax strykes på HELA arm / ben / rygg och med remsa dras av hastigt med ett ryck och man får av de flesta hårstråna. Resten plockas med pincett. Håller i ca 5-6 veckor men 10 % av hårsäckarna är alltid i tillväxt så därför kan man få några enstaka redan efter 2-3 veckor som man lätt tar med pincett hemma för att det totala resultatet skall hålla 5-6 veckor, ibland längre.
Vid väldigt kraftig hårväxt och större områden kan det ta längre tid än vanligt. Varm vax strykes på kroppen och med ett hastigt ryck drar man av remsan med de flesta hårstråna. Resten plockas lätt med pincett. Håller i ca 5-6 veckor men de 10 % av hårsäckarna, som är i tillväxt, brukar visa sig efter 2-3 veckor som man lätt plockar själv för att resultatet ska hålla i 5-6 veckor, ibland längre. Ju oftare man vaxar sig så brukar en del hårväxt sluta komma tillbaka, om man har tur.

Make up

Make Up Kväll
60 min 650,00 kr 390,00 kr Mer info
Vi går igenom vad du gör idag och hur du skulle kunna göra, olika varianter. Rengöring, hudanalys, dagcreme , make up till fest
Make Up vardag
45 min 450,00 kr 270,00 kr Mer info
En vardagsmakeup kan läggas på många sätt. Vi går igenom vad som passar dig och hur du kan göra. Rengöring, hudanalys, serum, creme och makeup

Ögonbrynsplockning

Ögonbrynsplockning
15 min 195,00 kr 117,00 kr Mer info
Plockning och formning av ögonbrynen

Beauty & Health by Lady Enny

Min passion för huden och hudvård började mycket tidigt. Den är vårt största organ och håller inälvorna på plats. Många har en mjuk och problemfri hy men inte alla - det är då jag kan hjälpa till med val av klinik, behandling och krämer. 1992 blev jag SHR utbildad hudterapeut i Stockholm och 2011 blev jag Stress- och Friskvårdsterapeut i Malmö. Välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tis - Lör 10.00-18.00
Telefontid
10.00-11.00, 17.00-18.00
Lunch 13.00-14.00
Adress
Gasverksgatan 25-29
252 68 Helsingborg
På Söder
Öppna i Google Maps 🗗