1. Hem
  2. Hudvård Farsta

Beautilicious AB

betyg4.8 Fantastiskt bra(819 betyg)
Östmarksgatan 25, 123 42, Farsta
18308

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
EszterHudterapeut
Eszter Simon heter vår nya hudterapeut på Beautilicious❣️ Eszter gick sin utbildning på Gilda Skolan som är en välkänd och godkänd SHR skola i Stockholm. 2016 fick hon sitt CIDESCO diplom och 2017 erhöll  hon sitt  GESÄLLBREV vilket självklart innebär en kvalitetsgaranti för kunden som säkerställer att hudterapeuten är väl insatt i yrket och håller en hög kvalitet. Eszter har tidigare jobbat båda som anställd samt i sitt eget företag och vi är glada att äntligen ha henne hos oss på Beautilicious. Eszter älskar sitt yrke och hennes behandlingar inkluderar allt från de klassiska ansiktsbehandlingarna till de mer avancerade ansiktsbehandlingar såsom kemisk peeling och microneedling. Hon är expert på djuprengöring av huden både manuellt och med apparatur och hon arbetar med största engagemang. Även kroppsvaxning finns på menyn hos henne!
noImage
Mikaela L
4.8
(146 betyg)
Frisör, fransar, bryn och naglar
Jag är Mikaela L och jag utför behandlingar som fransförlängning, lash & browlift, frisörbehandlingar och naglar. Jag har gått 3 år på gymnasiet inriktning frisör och erbjuder allt från färg, klippningar och hår förlängning inom märket Hairtalk. Dessutom är jag utbildad nagelterapeut sedan 4 år tillbaka hos Beautilicious via Lillynails. Jag brinner verkligen för mitt yrke och att kunna ge mina kunder det de önskar. Jag är en positiv person som bryr mig om alla och älskar att umgås med familjen och resa på min fritid.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
819 betyg
Gean F.
till Mikaela L
Mikaela gör så roliga och fina naglar! De blir som konstverk! Det gjorde även Julia!

Visa mer

Julia H.
till Sara
Hon gör magi med mitt hår 🫶🏻❤️

Visa mer

Paula L.
till Modell (Elev)
Mycket fina naglar och trevlig tös!!

Visa mer

Camilla L.
till Mikaela L
Tack än en gång för fint resultat!

Visa mer

Om företaget

Verklig skönhet kommer självklart inifrån men hos oss på Beautilicious kan vi hjälpa dig med ditt vackra yttre Vi erbjuder en mängd olika behandlingar inom nagelvård, fransar, gelpolish, vaxning, lashlift, browlift, frisör, hårförlängning, massage, shamansk healing, hudterapeut, hudföryngring, estetiska injektioner och mycket mer. På vår hemsida kan du se allt vi har att erbjuda samt boka in dig via vår länk till BokaDirekt. Du kan självklart alltid ringa eller maila oss för personlig konsultation. Vårt mål är inte bara att belysa din naturliga skönhet, utan också att öka ditt välbeffinande samt erbjuda dig en stunds egen tid av lyx. Att ta hand om sig själv är idag en viktig komponent för att må riktigt bra inombords och bevara sin skönhet. Med våra produktserier och tjänster försöker vi att täcka både den dekorativa och den behandlande delen av skönhet. Vi erbjuder även utbildningar inom nagelvård i det svenska märket Lilly Nails, såväl grundkurser som påbyggnadskurser. Kom och upplev det själv hos oss på Beautilicious, Östmarksgatan 25 i det vackra Farsta.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:00 - 20:00
    • Tis09:00 - 20:00
    • Ons09:00 - 20:00
    • Tor09:00 - 19:00
    • Fre07:00 - 15:30
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Lördag & Söndag varierande öppettider.
  • 08428601 XXVisa nummer

  • Östmarksgatan 25, 123 42, Farsta