Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Värmt välkommen till B.N.C!

Jag erbjuder ett brett utbud av härliga behandlingar inom hår och skönhetsvård där alla är välkomna.
Mitt allra största mål som kosmetolog och frisör är att du som kund känner dig helt nöjd när du lämnar salongen.

Hos mig kan du känna dig trygg!

jag har många års samlad erfarenhet och alla mina kunder upplever sitt besök hos mig som trevligt, bekvämt och med en familjär stämning. Jag är undersköterska i bakgrunden sedan 5 år och har varit frisör i 13 år, kosmetolog utbildning gick jag i året 2002 på "Escuela de Oficios" i Madrid Spanien där jag bland annat studerade massage och makeup.

Jag utför alltid en noggrann konsultation där jag kartlägger vad du passar bäst i eller vad just din hy behöver.
Jag vägleder dig i mina kunskaper inom hår och skönhet om hur du ska sköta ditt hår efter en behandling så att den behåller sig fräsch längre och lika så med ansiktsbehandlingar.

Har du några funderingar kring en behandling tveka inte och hör av dig till mig på 0736261557 eller Beyond.Natural.Concept@gmail.com

Har du bokat en tid hos mig och får förhinder vill jag att du avbokar senast 24 timmar innan din avtalade tid. Ej avbokad tid debiteras med 100%. 

Lördagar bokas enligt överenskommelse.

Tiderna går att anpassas efter behov så skulle du vilja komma lite tidigare eller senare så tveka inte och hör av dig till mig så fixar jag en tid. Du kan sms:a eller ringa till 0736261557

Betalning sker på plats i första hand med swish, i andra hand med kort eller kontanter. Notera att möjligheten till delbetalning genom klarna finns.


Vänlig hälsning 
Gianina Cancino
B.N.C

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Be Natural Concept

OBS! Salongen ligger mittemot Fatbursparken i Medis och salongens utsidan har ett skylt som kan vilseleda många (byte av skylten sker snart) det står Vintage tattoo & barbershop.Hos oss hittar du en fantastisk crew med bland annat barberare och tatuerare på plats. Vi tror på det otraditionella konceptet om att ha en variation i en salong därför har vi kallat oss för "the Beauty Crew" 

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag till Fredag
10.30-18.30

Övrigt tid enligt överenskommelse med 20%påslag på behandlingens slutpris.
Adress
Västgötagränd 21
118 28 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗