Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Vill du förändra ditt ätbeteende & förbättra din relation till mat?
Är du trött på att vara trött?
Är du redo att rita din egen må bra karta?

Är du redo att förändra relationen till dig själv,  få insikter hur dina tanke/ beteendemönster påverkar dig och få verktyg att hantera vikt, värk eller stress?

Nyfikenhet, helhetssyn och balans är grundläggande i mitt arbetssätt oavsett vilket typ av tjänst du väljer. Du är experten i ditt liv därför använder jag mig av motiverande och coachande förhållningssätt i vårt möte, i förändringsarbetet har jag tagit inspiration från KBT och ACT för att du ska nå din mål och för att skapa en hållbar förändring.

Syftet är att hjälpa dig till ett liv i balans, att du har energi som räcker hela dagen och att förebygga risken för ohälsa/sjukskrivning. Vi fokuserar på dina styrkor och att stärka det friska, vi jobbar tillsammans med individuella verktyg för att du ska kunna hantera dina problemområden, göra beteende/livsstilsförändringar samt förbättra både din fysiska och psykiska hälsa.

Jag har min grund i min utbildning till beteendevetare med rehabiliteringsinriktning men genom min egen hälsoresa med både komplicerad relation till maten och utmattning insett vikten av hormonell och biokemisk balans för att skapa en hållbar hälsa både fysiskt och psykiskt.

Mina utbildningar

- Kandidatexamen i Rehabiliteringsvetenskap: Förebyggande och hälsofrämjande insatser på både samhälls-, företags och individnivå. Åtgärder som kan vidgas för att förebygga ohälsa och förbättra hälsa.

- Diplomerad Kostrådgivare inom Artegen kost hos Anna Hallén Utbildningar
- Diplomerad i Holistic Addiction Medicin, sockerberoende hos Bittens Addiction
- Diplomerad Hormonterapeut, Louise Edlund och Therese Renåker Kloka råd
- Diplomerad Andningsinstruktör Sorena AB
- Instruktör medicinsk yoga/kundalini yoga, Ulrika Berglind Yogakraft


De flesta tjänster kan utföras online eller med fysisk träff på Östersunds terapicenter i Östersund undantag är Prova på Bemer som endast kan göras på Östersunds terapicenter i Östersund.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Be me in balance

Maria är beteendevetaren som inte nöjde sig med att studera våra beteenden utifrån, utan gjorde resan in i kropp och knopp för att ta reda på vad som skapar och påverkar vår fysiska och psykiska hälsa. För att kunna stötta i att få en hållbar hälsa inifrån och ut i livets alla faser.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 8-20
Adress
Södra Gröngatan 31
831 35 Östersund
Staden
Öppna i Google Maps 🗗