1. Hem
  2. Frisör Landskrona

Salon Basic - Landskrona

betyg4.9 Fantastiskt bra(622 betyg)
Stora Norregatan 10, 261 32, Landskrona
Hos oss kan du alltid förvänta dig ett personligt bemötande och en omsorgsfull behandling. Vi på Salon Basic ger dig gärna förslag och idéer på frisyrer som passar just dig och ditt hår. Du kan känna dig fullständigt trygg inför ditt besök hos oss! Salon Basic startades 2007 och ligger i centrala Landskrona. Salongen drivs av licensierade Mästare Emir Basic som har över 30-års erfarenhet inom ledande hårtrender. Alla våra frisörer har en bred kompetens samt gesällbrev, vi satsar även på trainees. Som trainee är man i en praktisk fas av sin frisörutbildning och arbetar på en salong för att med möjlighet till handledning bli ett med hantverket. Vi på Salon Basic ser många fördelar med att arbeta med trainees då det är utvecklande att utbilda andra, samtidigt som det är inspirerande att arbeta med ungdomar. Tack vare trainees kan vi på salongen erbjuda behandlingar i olika prisnivåer. Varmt välkommen att utmana vår kompentens genom att boka olika behandlingar hos oss! Våra frisörer brinner för att klippa & färga fungerande frisyrer till människor som vill ha en personlig stil!
16285

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Emilia
4.6
(66 betyg)
Hairstylist Frisör
qliro
noImage
Emmie
4.7
(77 betyg)
Hairstylist Frisör
qliro
noImage
Per (Elev)
qliro
noImage
Melanie (Elev)
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
622 betyg
Birgitta P.
till Emmie
Underbar tjej som verkligen lyssnar på kunden, hon är guld värd :)

Visa mer

Olivia S.
till Emilia
Helt fantastiskt! Förstod precis vad jag ville ha och tog tid och bidrog med så härlig energi hela tiden. Noggrant och fint blev det!!

Visa mer

Dzejna B.
till Emilia
Fantastiska! Rekommenderas varmt 🌹

Visa mer

Sabina I.
till Emilia
Emilia är mycket noggrann, ambitiös & trevlig! Trogen kund sedan start ❤️

Visa mer

Om företaget

Vi är medvetna om att det ibland kan vara svårt att hitta lediga tider då vi ofta är fullbokade. Om du inte hittar en tid som passar dig går det bra att maila eller ringa till oss så gör vi allt vi kan för att hitta en tid som passar. Hos oss kan du alltid förvänta dig ett personligt bemötande och en omsorgsfull behandling. Vi på Salon Basic ger dig gärna förslag och idéer på frisyrer som passar just dig och ditt hår. Du kan känna dig fullständigt trygg inför ditt besök hos oss! Salon Basic startades 2007 och ligger i centrala Landskrona. Salongen drivs av licenserade Mästare Emir Basic som har över 30-års erfarenhet inom ledande hårtrender. Alla våra frisörer har en bred kompetens samt gesällbrev, vi satsar även på trainees. Som trainee är man i en praktisk fas av sin frisörutbildning och arbetar på en salong för att med möjlighet till handledning bli ett med hantverket. Vi på Salon Basic ser många fördelar med att arbeta med trainees då det är utvecklande att utbilda andra, samtidigt som det är inspirerande att arbeta med ungdomar. Tack vare trainees kan vi på salongen erbjuda behandlingar i olika prisnivåer. Varmt välkommen att utmana vår kompentens genom att boka olika behandlingar hos oss! Våra frisörer brinner för att klippa & färga fungerande frisyrer till människor som vill ha en personlig stil!

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • Mån09:00 - 18:00
    • Tis09:00 - 18:00
    • Ons09:00 - 18:00
    • Tor09:00 - 18:00
    • Fre09:00 - 18:00
    • Lör09:00 - 14:00
    • SönStängd
  • 07045081 XXVisa nummer

  • Stora Norregatan 10, 261 32, Landskrona