1. Hem
  2. Barberare / Skäggvård Nyköping

Baresso Västerport Gallerian

betyg4.6 Fantastiskt bra(753 betyg)
Västra Storgatan 12, 611 31, Nyköping
Vi är en grupp skickliga frisörer med kreativitet och kunskap i bagaget och många års erfarenhet av att göra kunder nöjda. Vi utför även hårförlägning i salongen. Kom in till oss och vår nyrenoverade salong för Drop-in eller tidbeställning

Boka tjänst

Personal

noImage
Fahime
3.8
(6 betyg)
Frisör / Makeup artist

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
753 betyg
Caroline A.
 
Alltid lika trevligt bemötande & sonen fick en cool & fin rosa frisyr precis som han verkligen ville ha😍👌

Visa mer

Emilia M.
till Elias
Håret mådde bättre innan. Han tuperar håret med stålkam. Lämnar håret i slingor (2h), slingar bara underhåret först & klipper annan kund i 35 min, han fortsätter med slingor på övredelen, men måste skölja ur den undredelen innan övre är klart. Efter att ha sköljt håret så borstar han ut tovorna i det blöta håret uppifrån & ner så massa hår går av..alla vet att man borsta långt hår nerifrån & upp, avslutas med att han lockar håret i hög värme utan värmeskydd. Vill inte gå dit igen, grät påvägen hem.

Visa mer

Martina O.
till Jo
Absolute fantastic. Really good job with the haircut

Visa mer

Pernilla E.
till Jo
Så trevlig frisör.

Visa mer

Om företaget

Välkommen Baresso grundades år 1991 i Stockholm. Idag finns det Sex etablerade salonger belägna i Stockholm, Nyköping och Västerås. Vår ambition är att bli det främsta företaget inom hårvård i Sverige. Vi vill inte enbart kunna erbjuda våra kunder de bästa produkterna samt de bästa tjänsterna utan även den bästa servicen. Det är kunderna som utgör grunden för vårt företag, därför är det följaktligen oerhört viktigt för oss att alltid sätta just kunden i centrum. Vårt arbete ska erbjuda kombinationer av kvalitet och kreativitet samt klassiska grepp med en trendig riktning. Filosofi Vi vill erbjuda våra kunder en lyxig samt avslappnad atmosfär i den stressiga vardagen. Dessutom vill vi även visa att det är kunden som är i fokus. Att vara ödmjuka och att ta tillvara på det individuella hos varje kund är en självklarhet för oss och är en av grundprinciperna i vår företagsfilosofi. Vid mötet mellan kund och frisör är det viktigt att all uppmärksamhet riktas åt kunden och att Ni tillsammans kommer fram till ett resultat som passar just denna kund. Förutom detta är det viktigt att harmoni präglar mötet. När kunden lämnar vår salong ska vi ha gjort vårt yttersta för att denne ska ha fått en ökad självkänsla och ett inre välbefinnande samt fått en frisyr som passar såväl personlighet som utseende. Det är oerhört viktigt att kunden är nöjd med vårt arbete!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Vardagar: 10.00 – 18.00 Lördagar: 10.00 – 16.00 Söndagar: 12.00 – 16.00
  • 01552694 XXVisa nummer

  • Västra Storgatan 12, 611 31, Nyköping