1. Hem
  2. Healing Sundbyberg

AT Glamour

Ursviks Entré, Rissneleden 110, 17457, Sundbyberg
Välkommen till AT Glamour som erbjuder välgörande friskvårdsbehandlingar! Här erbjuder vi dig en skräddarsydd behandling i lugn och behaglig miljö. Svensk-Klassisk Massage, Regndroppsmassage, Reiki Healing även kombination av Reiki och Massage, MB Gua sha technique® och koppning. Passa på att utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. Vi tar emot Edenred, Wellnet, ePassi och Benefits. Vi erbjuder olika behandlingar som även kan kombineras. Vänligen kontakta mig för kombinerade bokningar.  Bra att veta innan besöket: Vi har Qliro via onlinebokning och kortbetalning via Izettle. ENDAST KORTBETALNING MÖJLIG. Vi tar ej emot kontanter. Vi erbjuder även presentkort och värdekort till försäljning.  Har du ett presentkort/värdekort köpt via bokadirekt, kan du skriva in koden direkt vid bokningen. Viktig info till kunder i Corona-tider: Som vanligt är jag mycket noga med hygienen; tvättar och spritar mina händer före och efter varje behandling, rengör och spritar bänk och byter handdukar. OBS. Jag använder också munskydd för att ytterligare försäkra att smitta inte sprids. Naturligtvis finns tvål och handsprit även tillgängligt för er kunder! Jag förutsätter att mina kunder är friska och noga med sin hygien. Har du minsta lilla hosta/halsont eller andra förkylningssymtom så ber jag dig att avvakta med en bokning. Gratis avbokning även inom 24 timmar! Men hör av dig så att jag vet om att du inte kan komma. Alla ni som är symtomfria och känner er friska är välkomna till behandling. Det finns olika behandlingar att kombi boka. Testa att boka tid i Showroom och en behandling efter den. Hitta din nya look hos oss med snygga och unika kläder från Designer Viola Ballin från Berlin som kombinerar mode och natur. YOU´LL LOVE IT!

Boka tjänst

Om företaget

AT Glamour erbjuder Reiki-Healing, MB Gua sha technique®, Koppning, Regndroppsmassage och Svensk Klassisk Massage. Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. MB Gua sha technique® hjälper dig till ett liv med mindre smärta och spänningar i kroppen, bättre cirkulation och ett bättre psykiskt mående. MB Gua sha techniqe® är nyckeln till ett mer balanserat liv! Koppning är en gammal traditionell läkekonst som behandlar på djupet. Med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven. Regndroppsmassage är en avslappnande och väl-doftande behandling med ekologiska, eteriska oljor mot rygg- och nackbesvär och influensor och som stärker immunförsvaret. Svensk Klassisk Massage är en behandling där terapeuten hjälper kunden att bli av med spänningar, smärta och stelhet i musklerna. Behandlingen får blodcirkulationen att öka genom att man mjukar upp spända muskler vilket gör att läkningsprocesser går fortare. Skatteverket klassar Reiki och Massage som förebyggande och rehabiliterande friskvård. Det innebär att de är skattefria i personalvårdande syfte. Kostnaden är fullt avdragsgill för arbetsgivaren. Utbildningar inom hälsa: Diplomerad Friskvårdsmassör Diplomerad i MB Gua sha technique® Diplomerad i Regndroppstekniken med Young Livings eteriska oljor Reiki 1, Reiki 2, Reiki Master AT Glamour erbjuder även mode av Designer Viola Ballin från Berlin. Alla tyger är Eko-certifierade. Innehåller inga skadliga färgämnen.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet: Måndag–Torsdag kl. 18-19 Fredag kl. 7:30-19 Lördag kl. 8-16 Söndag kl. 10-15 (varierande öppettider vid bokning & överenskommelse)
  • 070-244 99 XXVisa nummer

  • Ursviks Entré, Rissneleden 110, 17457, Sundbyberg