Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Anna SkinCare
"Nuet är det enda tid som finns"
Hos oss hittar du allt du behöver för inre och yttre skönhet! Mår insidan bra syns det även utåt. Alla våra behandlingar anpassas efter kundens behov och önskemål. Hos oss är det viktigt att kunden står i fokus och känner ett omhändertagande- en oas av lugn i vardagen.

På salongen är vi auktoriserade hudterapeuter som utför avancerad hudvård som Dermapen 4 och kemisk peeling.
inom våra traditionella behandlingar tillräknas de klassiska ansiktsbehandlingar, Lpg behandlingar, fotvård, massage, manikyr samt Infraröd Bastu och UCW - Universal Contour Wrap.
Mer info finns på hemsidan: http://www.annaskincare.se

Vi samarbetar även med Dr. Johan Bilir på Beautyfill som utför medicinskt estetiska behandlingar. Dr. Johan Bilir är  legitimerad överläkare med certifiering och flera års erfarenhet inom medicinskt estetiska behandlingar med Botox och Fillers. Före behandlingen görs alltid en kostnadsfri konsultation. Beautyfill arbetar främst med fillers från Stylage. För mer info. klicka på  http://www.beautyfill.se

Vi samarbetar med Wellnet, Actiway, ePassi samt Gogift. Därmed går det bra att använda ditt Friskvårdbidrag hos oss. För oss är det viktigt att alla ska ha möjlighet att komma till oss! Pensionär 15% Student 15% *Endast på fotvård och massage behandlingar över 500 kr .Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

AnnaSkinCare & Beauty

Mitt namn är Anna-Maria och jag öppnade AnnaSkinCare & Beauty 2010. Jag är VD på företaget samtidigt arbetar jag mycket med LPG-behandlingar, som ger bevisat upplyftande resultat. Jag är Hud- och Spaterapeut och ger gärna råd kring hudvårdsrutiner och allt som kan göra att du får en vackrare hy. Hoppas att jag och mina medarbetare snart får sätta guldkant på din dag.

Gabriella går nu(20191009) på mammaledighet. Hon hälsar till alla:
"Jag vill tacka för en underbar tid tillsammans med er, fantastiska kunder och kollegor. Ni är anledningen till att jag älskar det jag gör och med ett leende på läpparna går till arbetet varje dag. Jag ser fram emot att träffa er igen när jag är tillbaka. Stora kramar från mig Gabriella "

Emilia är vår duktiga Hud-och Spa terapeut som även är certifierad LPG terapeut. Emilia älskar allt med detaljer och hjälper er gärna med att få fina fransar och bryn, fötter och naglar. Hennes specialité är Lashlift och Shellac.

Ilina är Cidesco diplomerad hud- och spa terapeut sedan 2004 samt nagelteknolog sedan 2005. Hon har lång erfarenhet av yrket samt bred expertis. Oavsett vilken behandling du väljer så sätts du till 100% i fokus vid varje behandling.

Zahira är auktoriserad Hud- och Spaterapeut. Hon hjälper dig gärna med att hitta rätt behandling efter dina behov och önskemål. Hos henne kan du komma på någon av våra ansiktsbehandlingar, fotvård, vaxning, massage, koppning mm.

Vi samarbetar med Beautyfill.
Dr. Johan Bilir är grundare för Beautyfill och legitimerad läkare med certifiering och flera års erfarenhet inom medicinskt estetiska behandlingar med Botox och Fillers. Hans arbetssätt kännetecknas av fingertoppskänsla, noggrannhet och precision.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag
09:00 -18:00

Tisdag - Fredag
09:00 - 20:00

Lördag
10:00 - 16:00

Söndag
Stängt
Adress
Huvudstagatan 6
171 58 Solna
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗