Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Anna SkinCare 
Hos oss hittar du allt du behöver för inre och yttre skönhet! Mår insidan bra syns det även utåt. Alla våra behandlingar anpassas efter kundens behov och önskemål. Hos oss är det viktigt att kunden står i fokus och känner ett omhändertagande- en oas av lugn i vardagen.

På salongen erbjuder vi bl.a Friskvårdsbehandlingar, Infraröd Bastu, Ansiktsbehandlingar, Lpg behandlingar, Ucw - universal contour wrap.
Mer finns på hemsidan:https://www.annaskincare.se ;

Vi samarbetar även med Dr. Johan Bilir på Beautyfill som utför medicinskt estetiska behandlingar. Dr. Johan Bilir är grundare för Beautyfill och legitimerad läkare med certifiering och flera års erfarenhet inom medicinskt estetiska behandlingar med Botox och Fillers. Hans arbetssätt kännetecknas av fingertoppskänsla, noggrannhet och precision. Före behandlingen görs alltid en kostnadsfri konsultation där dina förutsättningar vävs samman med rekommenderad behandlingsmetod för området. Beautyfill arbetar främst med fillers från Stylage men har även möjlighet att beställa hem fillers från bl.a. Juvéderm, Restylane och Revanesse då det ibland efterfrågas av våra kunder.För mer information om behandlingarna inom botox, fillers m.m. vänligen klicka på respektive behandling på beautyfill.se Nuet är det enda tid som finns!

Vi samarbetar med Wellnet, Actiway samt Gogift. Därmed går det bra att använda ditt Friskvårdbidrag hos oss. STUDENTRABATT, PENSIONÄRSRABATT För oss är det viktigt att alla ska ha möjlighet att komma till oss! Pensionär 15% Student 15% *Endast på behandlingar över 500 kr. Meddela oss i kassan.
*De rabatter som bokadirekt erbjuder gäller inte hos oss.Håll utkik efter erbjudanden via vår hemsida samt sociala medier. Instagram: https://instagram.com/annaskincareandbeauty
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Anna SkinCare & Beauty

Mitt namn är Anna-Maria och jag öppnade AnnaSkinCare & Beauty 2010. Jag är VD på företaget samtidigt arbetar jag mycket med LPG-behandlingar, som ger bevisat upplyftande resultat. Jag är Hud- och Spaterapeut och ger gärna råd kring hudvårdsrutiner och allt som kan göra att du får en vackrare hy. Hoppas att jag och mina medarbetare snart får sätta guldkant på din dag.

Gabriella är salongschef och ansvarar över det mesta gällande salongsmiljö, framtida utveckling, media samt att leda teamet av medarbetare. Gabriella brinner för allt inom hälsa och är certifierad massör, LPG terapeut, kostrådgivare, koppningsterapeut, diplomerad hälsocoach samt diplomerad inom Spraytan och UCW.

Emilia är vår duktiga Hud-och Spa terapeut som även är certifierad LPG terapeut. Emilia älskar allt med detaljer och hjälper er gärna med att få fina fransar och bryn, fötter och naglar. Hennes specialité är Lashlift och Shellac.

Ilina är Cidesco diplomerad hud- och spa terapeut sedan 2004 samt nagelteknolog sedan 2005. Hon har lång erfarenhet av yrket samt bred expertis. Oavsett vilken behandling du väljer så sätts du till 100% i varje behandling.

Zahira är auktoriserad Hud- och Spaterapeut. Hon hjälper dig gärna med att hitta rätt behandling efter dina behov och önskemål. Hos henne kan du komma på någon av våra ansiktsbehandlingar, fotvård, vaxning, massage samt få dina bryn och ögonfransar iordninggjorda med färg och formning

Vi samarbetar med Beautyfill.
Dr. Johan Bilir är grundare för Beautyfill och legitimerad läkare med certifiering och flera års erfarenhet inom medicinskt estetiska behandlingar med Botox och Fillers. Hans arbetssätt kännetecknas av fingertoppskänsla, noggrannhet och precision.

Hos oss kan du använda dina friskvårdspengar. Det går bra att betala hos oss på plats och få friskvård på kvittot. Vi samarbetar med Wellnet och löser in kod från wellnesskortet.
Här kan du även lösa in dina friskvård genom ActiWay.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag
09:00 -18:00

Tisdag - Torsdag
09:00 - 20:00

Fredag
09:00 - 18:00

Lördag
10:00 - 16:00

Söndag
Stängt
Adress
Huvudstagatan 6
171 58 Solna
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗