Anette Herbalista

betyg4.9 Fantastiskt bra(453 betyg)
Mandolingatan 84, 421 45, Västra Frölunda
Välkommen till Anette Herbalista! Här får du resultatinriktade ekologiska behandlingar i mysig miljö, skräddarsydda för just ditt behov med personligt bemötande och ett holistiskt helhetsperspektiv.. Om du har gjort ett köp via friskvård så välj önskad behandling, väl betalsätt ”betala på plats” samt skriv i meddelandefältet vilken Friskvårdsleverantör du betalade hos. Mottagningen ligger på Mandolingatan 84, nära Frölunda Torg. Parkering: lättast på Frölunda Torg, 1-2min promenad. Det finns även några få bakom vår mottagningen. Vi är i ett nybyggt, ljusbeige 3- våningshus, snett mittemot 95:ans kiosk. Ps. För att undvika trängsel i väntrummet samt att avbryta pågående behandlingar så kom gärna 5-10 minuter innan din behandling Varmt välkommen, hos oss är du i trygga händer!

Boka tjänst

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
453 betyg
Anette var som vanligt proffsig, lyhörd och erbjöd diverse behandlingar som förhoppningsvis får ordning på mitt knä. Rekommenderas varmt. 😊

Visa mer

Mitt första besök men inte mitt sista. Kompetent, lyhörd och helt underbart att få kraftfull bindvävsmassage utan att det gjorde ont. Rekommenderar henne varmt.

Visa mer

Ett ord räcker - magiskt.

Visa mer

Väldigt nöjd

Visa mer

Om företaget

Utbildad fytoterapeut, örtterapeut, samt inom flertalet olika massage - och muskelrehabiliterade tekniker med flerårig erfarenhet. Klinikens adress är Mandolingatan 84, bara 2 minuter från Frölunda Torg. Några betal-parkeringar finns precis bakom mottagningen, lättas är dock bilparkeringen på Frölunda Torg torg som är gratis i tre timmar. Vi är i fräscha, nya lokaler i ett nybyggt ljusbeige 3- vånings hus. De flesta av massagebehandlingarna går att betala med friskvårdsbidrag via aktörer som Benify, e-passi och Söderbergs & Partners m.f. Välj " betala på plats" när ni bokar en förbetald behandling och skriv i meddelandefältet att du ska eller om du har betalt med friskvård samt friskvårdsleverantör. Meddela gärna om du vill stå på återbudslista i meddelandefältet. Observera att ditt friksvårdsköp gäller sex månader. Vid uteblivet ej avbokad eller avbokning inom 24 timmar behandling debiteras fullpris. Det kan vara svårt att få tag på oss på telefon under pågående behandlingar, men skicka sms eller mail till info@herbalista.se så återkommer vi så snart vi kan. Varmt välkommen, hos oss är du i trygga händer!

Bilder