Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Du hittar oss på Alfhemsgatan 3, parallellt med Linnégatan och Vegagatan.
Närmaste spårvagns och busshållplats är Olivedalsgatan och Linnéplatsen.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandling

Rengöring, peeling, ånga, portömning, ögonmask, fuktmask, ansiktsmassage, avslutande vård = ansiktscreme ögonprodukt.
Vi använder naturkosmetiska hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg.
Varsam rengöring, peeling, ånga, portömning, mask efter behov, serum, lång ansiktsmassage, avslutande vård. Vi använder naturkosmetiska produkter från Maria Åkerberg.

Massage

Chokladmassage
60 min 790,00 kr 474,00 kr Mer info
Djupgående eller avslappnande massage - Du väljer.
Doften av kakao och apelsin sprider sig i rummet. Njut av varm ekologisk chokladolja som masseras in från topp till tå. Chokladmassage ger huden och sinnet en alldeles särskild "må-bra-känsla". Upplevelsen av denna varma och stimulerande behandling är verkligen härlig och som pricken över I får du en chokladpralin och en kopp varm chokladdryck att avnjuta medan du kopplar av efter behandlingen.

Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper, den höjer serotoninhalten, frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. Efter en chokladmassage känner man sig lycklig, oljan har gått in i kroppen och du känner dig varm och avslappnad.
Hanakasumi är en lyxig kroppsbehandling med inspiration från Japan. Behandlingen bjuder på en varm kroppspeeling med enzymer från papaya som peelar och mjukar upp din hud med en sorts mjuka peelingvantar. En lång fotmassage med akupressur och därefter masseras ett varmt sheasmör in på hela kroppen. Du blir skönt avslappnad och får en silkeslen återfuktad hud. Allt med doft av Japanska körsbärsblommor.
Orientals massage
60 min 950,00 kr 570,00 kr Mer info
Behandlingen startar med en insmörjning av en enzympeeling (kroppsskrubb) över hela kroppen, denna skrubbas med en specialtillverkad terrakottasten som du får med dig hem i gåva. Efter detta följer en härlig massagebehandling med oljor från orienten, dofter av Myrra och amber framträder och huden känns silkeslen och mjuk efter behandlingen.
Kroppsskrubb, massagebehandling och stretching av kroppens leder.

Avslappnande & uppstramande
En varm, träig och söt doft av Myrra och Amber
Passar alla hudtyper
Kroppsskrubb, massage och stretching av leder gör kroppen pånyttfödd.
Jag har 19 års erfarenhet av djupgående massage som självklart individanpassas efter varje person. Jag har lärarkompetens i yrket.
Jag har 20 års erfarenhet av djupgående massage som självklart individanpassas efter varje person. Jag har lärarkompetens i yrket.
Jag har 19 års erfarenhet av djupgående massage som självklart individanpassas efter varje person. Jag har lärarkompetens i yrket.
Jag har 20 års erfarenhet av gravidmassage och jag är även 5 barnsmamma och certifierad spädbarnsmassageinstruktör.

Behandlingen går till så att du ligger på en speciell gravidmassagebänk med stöd för mage och bröst så du kan ligga bekvämt. Vi anpassar behandlingen efter dina behov och beroende på hur långt gången du är i graviditeten.

Det är vanligt med smärta och värk i bland annat ländrygg och axlar i samband med graviditet. Hos oss kan du få en skön och lindrande behandling av specifika problemområden från graviditetsvecka 13.

Vem kan få massage?

Tack vare våra speciellt framtagna bänkar kan du som är gravid njuta av en välgörande massage från graviditetsvecka 13 enda fram till nionde månaden.
Jag har 19 års erfarenhet av gravidmassage och jag är även 5 barnsmamma och spädbarnsmassageinstruktör. Jag har en specialanpassad massagebänk som är mjuk att ligga på likt en Tempurmadrass. Hål för mage och bröst om så önskas med stöd. Vi masserar gravida mellan vecka 12-beräknad förlossning.
Jag har 19 års erfarenhet av gravidmassage och jag är även 5 barnsmamma och spädbarnsmassageinstruktör. Jag har en specialanpassad massagebänk som är mjuk att ligga på likt en Tempurmadrass. Hål för mage och bröst om så önskas med stöd. Vi masserar gravida mellan vecka 12-beräknad förlossning.
Lomi Lomi är en massage där både kropp och själ får energi genom en tusenårig massageteknik där rörelsemönstret påminner om havets vågor. Vi använder underarmar och armbågar för att tränga djupt ned i muskulaturen genom långa, gungande och rytmiska rörelser.
En underbar helkroppsmassage med varma lavastenar från sydamerika, min egen framtagna massageteknik, massage med både händer och stenar, djupavslappnade, bra för dig som är stressad. utförs av massagläraren Sandra

Vaxning

vi avlägsnar generande hårväxt i både öron och näsa.
vi avlägsnar skonsamt generande hårväxt på både överläpp och haka
Endast bikinivax ej brasiliansk eller Hollywood
Vi avlägsnar din intima hårväxt med en skonsam metod.
Sockervaxning även kallad "sugaring" är skonsammare för huden samt minskar med tiden din hårväxt samt gör håren tunnare och färre. Skada och rodnad på huden är nästan obefintlig. Jag har över 18 års erfarenhet samt lärarkompetens inom vaxning.
Rygg vaxning
30 min 520,00 kr 312,00 kr
Skonsam avlägsning av hår i båda armhålor
Vaxning av bröst och mage
30 min 520,00 kr 312,00 kr
Vi använder ett spanskt kvalitets vax som även avlägsnar grövre kortare hår. Jag rekommenderar ändå att håret är ca 5 mm eller längre när du kommer till mig. Troligen kommer kortare hår än 5 mm även att följa med. :-)
Paketpris vaxning av halva benen ovan knä samt brasiliansk vaxning/ Hollywood
Vi använder ett spanskt kvalitets vax som även avlägsnar grövre kortare hår. Jag rekommenderar ändå att håret är ca 5 mm eller längre när du kommer till mig. Troligen kommer kortare hår än 5 mm även att följa med. :-)
Vaxning av hela benen inklusive brasiliansk / Hollywood

Fransar & Bryn, Lash lift

Färgning med Refectocils professionella salongsfärger som sitter i 6-8 veckor
Brow lift / lamination är en behandling för dig som önskar tjockare, fylligare och snygga bryn!
Vi färgar brynen efter önskemål i denna behandling utan extra kostnad.

Denna behandling är ett perfekt alternativ för dig som vill underlätta vardagen och inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering. Resultatet varierar beroende på hur mycket egna strån du har på brynen.

(Har du inga egna strån kan du inte göra denna behandling)
Lash lift görs bara på dina egna fransar, inga extensions.
⭐ Vi applicerar närande protein- och keratin inpackning på
fransarna som stärker och ger upp till 2% längre och
40% tjockare fransar
⭐ Böjningen är skonsam och skadar inte fransen
⭐ Fransarna färgas skonsamt för en effektfull
Mascara-look
⭐ Håller 3-12 veckor beroende på fransarnas ursprungliga kvalitet.

Kom osminkad och för bästa resultat ska du inte ha haft vatten på fransarna 8 Tim innan och efter behandling.

Alverstrand & CO AB.

Djupgående massage, gravidmassage och professionell vaxning, Intim vaxning, brasiliansk vaxning, Hollywoodvaxning, Sockervaxning, sockring, sugaring, honungsemulsion, Hot Stone massage, hawaiiansk massage, Studex system 75 piercing, Blomdahl medical piercing, ansiktsbehandling, färgning av fransar och bryn, browlift och lashlift sedan 2001.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider enligt överenskommelse
Adress
Alfhemsgatan 3
413 10 Göteborg
Olivedal
Öppna i Google Maps 🗗