Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?


Efter att du har bokat kommer en bekräftelse upp på skärmen, bredvid denna finns det information om hur du betalar med Klarna. Observera att du måste välja BETALSÄTT (faktura, banköverföring, kort etc.) direkt vid bokning - annars avbokas tiden automatiskt. Pengar dras (eller faktura skickas) först efter att tjänsten är utförd. Vid bokning väljer man bara betalsätt, inte betalar direkt. Betalsättet registreras och pengarna dras efter tjänsten är utförd på det sätt man valt vid bokning.

OBS! Vill du boka 2 timmars träning mellan kl 15.00 och 17.00 på vardagar? Då 15.00-16.00 är dagtid och 16.00-17.00 är kvällstid, så måste timmarna bokas separat. Alltså - boka först kl 15.00-16.00 under "Dagtid 1h" och sedan ny bokning kl 16.00-17.00 under "Kvällstid 1h".
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

AgiliTeam

AgiliTeam är en inomhushall för hundträning på 528 härliga kvadratmeter! Hallen har ett helt unikt vackert ljusinsläpp i hallen både från fönster och tak och fantastiskt konstgräs med sviktpad som gör att man njuter extra mycket av träningen!
I hallen så finns det hinderpark och utrustning för de flesta sporter som ingår i hallhyran. Givetvis är hallen isolerad & uppvärmd, med HWC och har både hiss & trappa för att ta sig upp till hallen på andra våningen.
Runt hallen finns det underbara promenadstigar, varför inte ta en tur till sjön efter träningen? Hallen finns i Landvetter, nära resecentrum för de som åker kollektivt – och gott om parkeringsplats för de som åker bil.
Glöm inte gilla oss på Facebook!
Varmt välkomna! :)

Visa kontaktinformation
Öppettider Dygnet runt
Adress
Ullbergsvägen 3
438 34 Landvetter
Härryda
Öppna i Google Maps 🗗