Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

OBS! SALONGEN ÄR EN KVINNO SALONG BARA KVINNOR TILLTRÄDER i SALONGEN.
ALLA KVINNOR MED SLÖJA ÄR OCKSÅ VÄLKOMNA!

Kom inte tidigare än den tiden ni har bokat, salong är för liten för att släppa in flera kunder samtidigt.

I alla hårbehandlingar ingår en hårtvätt med en liten lyxig hårbottenmassage.

18 årsgräns gäller alla behandlingar, endast vissa behandlingar görs med föräldrarnas närvaro.


Betalningsmetod: Swish och kontant betalning. 


 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Lash & brow lift ord pris -40%

lashlift det är senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dina naturliga fransar. Det är ett riktigt bra alternativ till dig som av olika anledningar inte kan ha fransförlängning t.ex pga allergi eller liknande. Det finns tre olika grader på hur mycket du vill böja fransarna, S, M ELLER L och tillsammans går ni igenom hur stor böj du vill ha. Mycket beror på hur långa dina egna fransar är och hur naturligt du vill ha.
Browlift Eller Eyebrow lamination som det också kallas. Det är en keratinbehandling & permanent av sina egna bryn, man förändra alltså strukturen och formen på sina bryn. Är ni bekanta med lashlift så är detta precis samma typ av behandling men att det utförs på brynen istället. Man formar brynen så att det ser fylligare ut.

Önskar man naturligt tätare och fylligare bryn och fransar är just keratin, eller näring fint att komplettera till sin rutin.

Keratinbehandling/Brazilian blowout ord pris -40%

Brazilian blowout/Hår keratinbehandling är en hårbehandling som tämjer frissigt hår och gör det mer glansigt. Man skulle kunna beskriva den som en djupinverkande inpackning, som dock stannar kvar i håret i ca 4 till 5 månader om du använder anpassade produkter. En brazilian blowout är en behandling som förbättrar hårets kvalitet genom att lägga ett skyddande proteinlager runt hårstråna. passar till alla hårtyper.

OBS! Det tillkomma extra kostnader om kunden bokar denna behandlingen men har långt och tjockt hår.

Priset gäller endast för de som har kortklippt hår eller väldigt tunt hår oavsett längd.

Brazilian blowout/keratinbehandling är en hårbehandling som tämjer frissigt hår och gör det mer glansigt. Man skulle kunna beskriva den som en djupinverkande inpackning, som dock stannar kvar i håret i ca 4 till 5 månader om du använder anpassade produkter. En brazilian blowout är en behandling som förbättrar hårets kvalitet genom att lägga ett skyddande proteinlager runt hårstråna. passar till alla hårtyper.

OBS! Det tillkomma extra kostnader om kunden bokar tid för axellångt hår men kommer med jätte långt hår, betalningen skär innan vi påbörjar behandlingen.

Brazilian blowout/keratinbehandling är en hårbehandling som tämjer frissigt hår och gör det mer glansigt. Man skulle kunna beskriva den som en djupinverkande inpackning, som dock stannar kvar i håret i ca 4 till 5 månader om du använder anpassade produkter. En brazilian blowout är en behandling som förbättrar hårets kvalitet genom att lägga ett skyddande proteinlager runt hårstråna. passar till alla hårtyper.


Insättning av egna löshår ord pris -40%

40 tejpbitar
90 min 1.395,00 kr 837,00 kr Mer info
Insättning av egna löshår.
50 tejpbitar
120 min 1.695,00 kr 1.017,00 kr Mer info
Insättning av egna löshår.
60 tejpbitar
160 min 2.395,00 kr 1.437,00 kr Mer info
Insättning av egna löshår
70 slingor (keratinvax)
90 min 1.395,00 kr 837,00 kr Mer info
Insättning av dina egna löshår.
100 slingor (keratinvax)
120 min 1.695,00 kr 1.017,00 kr Mer info
Insättning av egna löshår
150 slingor (keratinvax)
160 min 2.395,00 kr 1.437,00 kr Mer info
Insättning av egna löshår.

Urtagning Utav Hårförlängning

Priser kan variera pga tidsåtgång och material samt antal slingor.

Hennabrows/Hennabryn Brow ord pris -40%

Trådning eller plockning av bryn ingår.

Vaxning ord pris -40%

Vaxning hela ben
60 min 795,00 kr 477,00 kr
Vaxning armhålor,
15 min 145,00 kr 87,00 kr
Vaxning bikinilinje
30 min 395,00 kr 237,00 kr Mer info
Vaxning bikinilinje– Vaxning av själva bikinilinjen, inte Brasiliansk.

Vaxning halva ben
30 min 495,00 kr 297,00 kr
Vaxning armar
20 min 495,00 kr 297,00 kr
Vaxning hela kroppen + ansikte
120 min 2.695,00 kr 1.617,00 kr

Trådning ord pris -40%

Fillers UTAN nålar ord pris -40%

En konsultation kan bokas in innan HYALURON PEN behandlingen, där vi kan gå igenom behandlingsmetoden samt dina önskemål.

Hårbehandlingar ord pris -40%

Detta lugnande serum är rikt på aminosyror, eteriska oljor och vitala näringsämnen för att främja hårbotten näring och stimulera en hälsosam hårbottenmiljö. Kukui Nut Oil ger näringsrik fukt hårbotten.

Olaplex är en revolutionerande behandling som återställer hårets ursprungliga kvalitet och stärker upp hårets bindningar. Håret blir starkare och upplevs friskare
Protein och fuktinpackningar vårdar och reparerar håret.
Rensning + Detox
60 min 399,00 kr 239,40 kr Mer info
Rensningar ger ett rent hår fritt från metaller - järn – koppar – kalk och andra beläggningar och skapar en ny grund för oss.
En rensning får hårfärgningen att bevaras längre och gör håret friskare

Ansiktsbehandlingar ord pris -40%

Quick Fix passar dig som har en trött hy och snabbt vill öka lystern i huden. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmask och en lämplig ansiktskräm.

Vid betalning via klarna kontakt salongen så läger vi in rabatten.
Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud? Då är detta behandlingen för dig! En djuprengörande ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov. Det ingår rengöring, peeling, portömning, vårdande specialampull för din hud typ, avslappnande och dränerande massage och en avslutande mask och ansiktskräm.

Vid betalning via klarna, kontakta salongen så lägger vi in rabatten.
Lyx ansiktsbehandling
60 min 1.150,00 kr 690,00 kr Mer info
För dig som önskar det allra bästa för ditt ansikte. Förutom vår klassiska ansiktsbehandling får du en av våra lyxigaste specialmasker, som du enbart kan få på salong. Den bekämpar hudens ålderstecken, reducerar förekomsten av rynkor och ger ett underbart minilyft. Ansiktsmasken återuppbygger slapp, livlös och glåmig hud. Det allra bästa med masken är att den verkar lugnande efter portömning, så du blir mindre röd och irriterad efteråt.

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga och grundlig porrengöring, med aromessence/ampull och massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar. Avslutande specialmask och vård.

Vid betalning via klarna, kontakta salongen så lägger vi in rabatten.

Piercing ord pris -40%

Navelpiercing
30 min 1.195,00 kr 717,00 kr
Näshåltagning
20 min 595,00 kr 357,00 kr
Öronhåltagning 1 hål
10 min 295,00 kr 177,00 kr
Öronhåltagning 2 hål
15 min 595,00 kr 357,00 kr

Brow lift & Lash lift utbildning

Brow lift utbildning
240 min 5.999,00 kr 3.599,40 kr Mer info
Behörighet: Inga förkunskaper krävs

kursstart: Löpande

Kurslängd: halv dag (13.00-16.00)

Kort information om utbildningen:

Vi börjar utbildningen med teori samt genomgång av hur du använder produkterna. Därefter praktiserar du lash lift behandlingen på modeller.

Du kommer arbeta med 2 modeller på kursdagen och det är en stor fördel om du kan ta med dig egna modeller eftersom du då har möjlighet att följa upp ditt arbete och ta del av eventuella kommentarer din modell har samt följa upp hållbarheten på ditt arbete. Dessutom är det alltid mest bekvämt att öva lash lift på någon man känner. Om du mot all förmodan inte kan ordna modeller hjälper vi självklart till.

Första modellen skall vara på plats ca 1 timme efter kursstart.

I utbetalning ingår det teorimaterial samt ett lyxigt startkit med produkter till ett inköpsvärde av cirka 1500 kr kronor som räcker till cirka 20-30 behandling till ett försäljningsvärde av ungefär 590-890 kr per behandling. Under utbildningen visar vi även frans- och brynfärgning, vaxning/plockning och efterföljande keratinbehandling då detta i stort sett alltid är något kunden vill ha i samband med sin lash lift behandling. Efter avslutad kurs erhåller du ett Certifikat då du utfört godkänd behandling på modell.

Du har rätt att avboka din utbildning 14 dagar innan kursstart.

OBS! Om du, oavsett anledning inte avboka din utbildning i tid en faktura med 50% av kursavgiften kommer att skickas ut till dig.

Ni som vill betala kursavgiften direkt till salongen. Tank på att avgiften måste vara betalt två veckor innan kursstart, annars förlorar du din plats.

Ser fram emot att få träffa er

A&E Luxury Beauty Palace

Om A&E Luxury Beauty Palace
Varmt välkomna till oss på A&E Luxury Beauty Palace!

Elli heter jag som äger salongen och är certifierad skönhetsbehandlare/kosmetolog. Vi är en salong med många års erfarenhet inom skönhetsbranschen och vi lägger fokus på en trygg och fulländad behandling oavsett vilken du väljer. Vi välkomnar alla kvinnor till vår salong med hemmakänsla, då bekvämlighet är en prioritet för oss. Ni kan vara trygga och alltid lita på att jag eftersträvar det allra bästa för kunden.

Jag skräddarsyr mina behandlingar och jag tycker det är viktigt att ha en dialog med mina kunder. Vi har även en läkare och sjuksköterska som samarbetar med oss och utför fillers och botox behandlingar. Kika gärna in på min BokaDirekt, där ser ni alla behandlingarna jag utför. Annars kan ni följa oss på sociala medier för inspiration eller ringa direkt till salongen för fler frågor och funderingar om din bokning.

Jag ser fram att ta emot er.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider mån-fre 9.00-20.00
lör 10.00-18.00
sön 10.00-16.00
Adress
Aschebergsgatan 40C
411 33 Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗