1. Hem
 2. Massage Nacka

4URHEALTH Nacka, Stockholm Vårt mål Din hälsa, massage mm

betyg4.9 Fantastiskt bra(7 betyg)
Värmdövägen 260 B, 13142, Nacka
Hej och välkommen till 4URHEALTH i Nacka Vi erbjuder massage, coaching, kostanalyser och rådgivning samt Multiwave Oscillator (MWO) och Rife frekvensbehandlingar i våra lokaler i Nacka. Friskvårdsbidrag kan självklart användas för våra behandlingar. Vårt mål, din hälsa! Pensionärer, studenter (CSN) och handikappade får 20% rabatt på MWO behandlingar. Barn mellan 8-18 år får 50% på MWO behandlingar.

Boka tjänst

Hälso- och Kostrådgivning

 • 25%
  GRATIS förstabesök 30 min Hälsorådgivning
  30 minuter, Varierande prisMer info
  För tider fram till 6 dec

Multivawe Oscillator - Frekvens behandling

 • 25%
  MWO frekvensbehandling / Förstabesök. Analys och behandlingsplan inkl. MWO.
  75 minuter, 937.50 kr (ord. 1 250 kr)Mer info
  För tider fram till 6 dec
 • 25%
  MWO/Rife (frekvens) Dubbelbehandling ca. 45 min
  45 minuter, 667.50 kr (ord. 890 kr)Mer info
  För tider fram till 6 dec
 • 25%
  Orange tube lampa MWO punktbehandling ca. 15 min
  15 minuter, 270 kr (ord. 360 kr)Mer info
  För tider fram till 6 dec

Personal

noImage
Petra
4.8
(5 betyg)
Kostrådgivare och massör
qliro
Petra är certifierad kostrådgivare med kognitiv inriktning. Hon ger också taktil massage och frekvensbehandlingar med MWO/Rife. Petra har stor kunskap inom växtbaserad kost. Vegansk kostrådgivning, gultenfritt, mejeri eller laktosfritt är hennes kärnområden. Hon vet hur man kombinerar maten och får i sig alla näringsämnen. Petras specialområde är läkande kost med utgångspunkt från Anthony William, Medical Medium.
noImage
HélèneProfessional Coach
qliro
Vad gör en coach? En coach hjälper dig att behandla ett tema och att gemensamt komma fram till en bra lösning. Hélène erbjuder livscoachning och interkulturell coachning på tyska och engelska. Utbildningar: Internationell Coachingutbildning och "train the trainer" utbildning i Hamburg, Tyskland hos Coatrain coaching© & personal training GmbH DCVT Certifiering, AEVO Lite info om Hélène: Hon är född i Sverige och har arbetat och bott i olika länder (Tyskland, USA och Danmark). Hélène har lång erfarenhet inom coachning och nu har hon startat upp i Sverige efter att bott och arbetat många år i Tyskland. Hon är en logisk, kreativ person och älskar att hjälpa andra att hitta rätt väg. Redan i 20-års åldern slukade hon böcker inom psykologi och i 30-års åldern var det focus på böcker om barnuppfostran och hälsa. Hélènes personlighet präglas av att lära sig nya saker, hitta lösningar, ta sig an nya utmaningar och hjälpa andra. Efter tre svåra egna diagnoser, bestämde hon sig för att hjälpa andra att hantera sin ibland svåra vardag och de känslor och tankar som kommer upp i svåra situationer i livet. Som coach hjälper Hélène sina klienter att se positivt på framtiden igen. Om du vill boka en tid för att lära känna Hélène, gör det under gratis förstaträff.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
7 betyg
Mia B.
till Petra
Spännande & lärorikt möte med Petra. Fint bemötande och mkt kunskap ❤️

Visa mer

Nathalie D.
till Petra
Välgörande och härlig taktil massage. Petra har en lugn och harmonisk energi!

Visa mer

Raine K.
till Hélène
Tack!

Visa mer

Nils B.
till Petra
Bra massage.

Visa mer

Om företaget

Vi erbjuder massage, professionell coachning, frekvensterapi samt kost- och hälsorådgivning. Boka gärna en 30 minuters gratis rådgivning så vi kan diskutera hur vi kan hjälpa just dig. I våra massagebehandlingar arbetar vi med mjuk, så kallad taktil massage som höjer din oxcytocin nivå – kroppens må bra hormon. Våra frekvensbehandlingar utförs med hjälp av George Lakhovskys och Nicola Teslas Multiwave Oscillator (MWO) och Dr Rifes Rifelampa. MWOn användes fram till 50 talet på sjukhus för behandling av bl. a. cancer i ett antal europeiska länder. Vi arbetar med att stötta kroppen på olika sätt så den får kraft att läka. Bland våra kunder finns de som fått hjälp med smärtlindring vid artros och de som läkt ut infektioner från virus och bakterier tex borrelia, bartonella. Vi hjälper också till med lindring av autoimmuna sjukdomar, cancerbiverkningar mm Inom coaching har vi en professionell mål-, och lösningsorienterad dialog vilket gör den mer positiv och framtidsorienterad än klassisk psykoterapi eller psykolog behandling. Inom kostrådgivning talar vi mycket om läkande kost och hur du kan göra bra matval för att må så bra som möjligt. Vi hjälper dig i din detox och rening av din kropp. Friskvårdsbidrag kan självklart användas för våra behandlingar. Du som kund står i focus och vi arbetar alltid med integritet och utifrån just din vilja och dina förutsättningar. Vårt mål, din hälsa! Video om MWO och Frekvensterapi

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån10:00 - 19:00
  • Tis10:00 - 19:00
  • Ons10:00 - 20:00
  • Tor10:00 - 19:00
  • Fre10:00 - 19:00
  • Lör13:00 - 17:00
  • SönStängd
 • 07935669 XXVisa nummer

 • Värmdövägen 260 B, 13142, Nacka