1. Hem
  2. Hälsa Stockholm

Osteopat Rikard Skogberg

betyg4.9 Fantastiskt bra(17 betyg)
Ljusslingan 34B, 120 64, Stockholm
Osteopat DO, yoga- och meditationslärare, MSW Rikard tog sin Osteopatexamen 2019 på Stockholm College of Osteopathic Medicine. Han är även yoga- och meditationslärare samt föreläser på yogalärarutbildningar runtom i Sverige med över 20 års erfarenhet av att undervisa yoga och rörelselära. Rikard har även en master i socialt arbete från Hunter College, New York där han också arbetade som socionom och terapeut under flera år.

Boka tjänst

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
17 betyg
Jessica L.
Lugnt, inkännande och hjälpsamt!

Visa mer

Sara A.
Rikard är väldigt engagerad och noggrann. Han tar sig verkligen tid och är genuint intresserad av att behandla på bästa sätt.

Visa mer

Josefin W.
Vänlig, kunnig och professionell. Kände stor skillnad i kroppen redan efter första besöket. Kommer fortsätta med fler behandlingar och ser fram emot att jag äntligen hittat ett sätt att läka kroppen. Rekommenderar varmt.

Visa mer

Denice E.
Fantastiskt som vanligt!

Visa mer

Om företaget

Här erbjuds osteopatiska behandlingar, kraniosakrala behandlingar, andningsterapi samt massageterapi med fokus på ett helhetsperspektiv till hälsa, för både kropp, sinne och själ. I mina osteopatbehandlingar arbetar jag utifrån Kroppens struktur och funktion, och utifrån att vår kropp ständigt letar efter hälsa och balans i sitt system. Beroende på problematik så letar jag först efter hälsa och funktion för att stötta kropp sinne själ i sin egen självläkande förmåga. Därifrån efter en noggrann undersökning jobbar vi långsiktigt på att skapa förändring. Jag letar efter länk och samband mellan rörelsemönster, hållning och det pågående problemet, oavsett om det yttrar sig i nervsystemet eller en skada i tex en axel. Beroende på var problemet yttrar sig jobbar jag utifrån det system som behöver få extra stöd tex fascia eller muskulo-skeletala systemet eller tex lymfatiska. Mina behandlingar är mjuka inkännande men även starka och djupgående. Behöver du hjälp med att hitta tillbaka till balans, eller har du problem med en stel nacke, ländryggsproblematik eller ett återkommande axelproblem? Vill du hitta kontakt till din kropp eller ditt andetag? Eller balansera upp långvarig stress som satt sig i din kropp och nervsystem? Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 072 853 47 XXVisa nummer

  • Ljusslingan 34B, 120 64, Stockholm