Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vil du bestille?

SEMESTERSTÄNGT 12/9-27/9

Välkommen till Golden SPA onlinebokning!
 
På grund av ökande spridning av Coronaviruset, Covid-19, så förbehåller vi oss rätten att avvisa kunder som uppvisar förkylningssymtom. Om du som kund, eller någon närstående dig, har förkylningssymtom (se nedan) eller har varit utomlands de senaste 14 dagarna så ber vi dig att vänta med att boka in en tid hos oss. Behöver du avboka din på grund av sjukdom eller resa eller om du undrar över något så är det bara att höra av dig. Ni är välkomna att boka tid efter minst fyra dagars symtomfrihet. Har ni varit utomlands de senaste 14 dagarna så ska ni kontakta oss innan ni bokar tid. Tack för visad förståelse.Detta gäller tillsvidare. 
Symtom COVID-19: De vanligaste symtomen är feber, torrhosta, trötthet, slem när man hostar, andnöd, halsont, huvudvärk, muskelsmärta och frossa. För att alla ska följa sitt ansvar, hänvisar vi till smittskyddslagen.

Läs noga igenom behandlingsinformationen samt övrig info som ni hittar under respektive behandling genom att klicka på "Mer info" texten på denna sida. Läs även bokningsvillkoren som ni hittar på sista sidan innan ni slutför bokning. Golden Spa hittar ni på salongen HT Massage & Friskvård. Kontaktuppgifter och mer info hittar ni där det står "Om företaget" eller "Detaljer och kontakt" på nya Bokadirekt sidan. 

OBS! 
Du som bokar och EJ önskar betala med Klarna utan vill betala med t.ex. kort, kontanter, Swish och/eller friskvårdsbidrag, Wellnet, Actiway, Haninge kommuns värdecheckar osv. på plats i salongen: välj då "betala efteråt via Klarna" på sista boknings/betalsidan och genomför betalning via Klarna. Betalningen regleras sen när du är på plats i salongen. Massage räknas som friskvård - om du bokar en behandling där annat än massage ingår (till exempel porrengöring, body-scrub, pedikyr) så kan du endast betala själva massagen med ditt friskvårdsbidrag - för det andra betalar du separat/med egna pengar.
Klarna
Offers online payment with Klarna
Dessverre har vi ingen online registreringer akkurat nå, men kontakt oss gjerne for å gjøre en bestilling.

Golden SPA

SEMESTERSTÄNGT 12/9-27/9

Vårt motto baseras på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Vi är beredda att möta de behov.

Som ett resultat, är en hög andel av våra kunder, återkommande kunder och vi välkomnar möjligheten att även få Ert förtroende och ge Er den bästa möjliga service vi har att erbjuda.

Harmoni, balans, energi, hälsa, inre & yttre skönhet men framförallt - trygghet!

Varmt välkommen till oss!

Show contact information
Web side
Åpningstider Måndag - Söndag efter överenskommelse och tisbokning.
Adresse
Dalarövägen 10A
13646 HANDEN
(Haninge)
Åpne i Google Maps 🗗