Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vil du bestille?

Tillbaka till dig själv!
Vi erbjuder samtal, stresshantering och coachning för företag och individ.

Klarna
Offers online payment with Klarna

Samtal

Samtalsterapi Online
45 min 1.200,00 kr 720,00 kr Mer info
Genom samtal får du självinsikt, hjälpmedel och nycklar att utvecklas. I terapin använder vi bland annat KBT, ACT och Transaktionsananlys. Vi börjar med att kartlägga din nuvarande livs- och arbetssituation. Utifrån det sätter vi mål och skapar en handlingsplan som passar för dig. Samtalen som är via Zoom sker självklart under sekretess.
Parterapi online
60 min 1.500,00 kr 900,00 kr Mer info
Parterapi online. I bland kör man fast i en relation och då kan man behöva hjälp att prata med en professionell tredje part om situationen. Att gå in i parterapi är att starta en viktig process. För att den ska bli konstruktiv och leda till en positiv och varaktig förändring, krävs en egeninsats av bägge parter i form av tid, vilja och engagemang. Vi använder oss av beprövade och erfarenhetsbaserade metoder och verktyg. Självklart sker samtalen under sekretess.

Confidenca

Confidenca erbjuder samtal, stresshantering, workshops och föreläsningar. Vi ingår i ett större nätverk av handplockade specialister, exempelvis psykoterapeuter, stressterapeuter, coacher och hälsoterapeuter.
Tillsammans stödjer vi varje klient med individuell förståelse och skräddarsydd plan.
Alltid under full integritet och diskretion. Vare sig vi möter klienten som privatperson eller som del av ett företagsuppdrag.

Show contact information
Web side
Adresse
Grev Turegatan 9A, vån 2
114 46 Stockholm
Östermalm
Åpne i Google Maps 🗗