Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Mitä haluat varata?


Hos oss kan du förvänta dig en noggrann och trygg behandling med bra resultat! Vi har lång erfarenhet och väldigt många nöjda kunder och patienter.

Efter en klinisk behandling hos Let’s Smile blir dina tänder i genomsnitt 4-8 nyanser vitare. Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgningar. Flesta klarar sig med en behandling och vissa kan behöva maximalt två behandlingar för att ta bort alla missfärgningar och uppnå ett ultimat resultat. Beroende på hur gula tänder man har fått och hur vita tänder man önskar sig, görs en bedömning tillsammans med kund på plats och eventuella rekommendationer ges efter en avslutad behandling på exempelvis vad man bör tänka på efteråt och hur man skall sköta resultat på bästa sätt.

- Vi frågar efter din hälsa och mäter din temp innan behandlingen börjar!
- Konstant desinficering och sterilisering mellan varje behandling och skyddsutrustning används för en säker behandling.

Klarna
Offers online payment with Klarna
Meillä ei valitettavasti ole varattavia aikoja verkossa juuri nyt, mutta ota meihin yhteyttä jos haluat tehdä varauksen.

Let's smile AB

Tandblekning upp till 8 nyanser vitare!

Mottagningen är benägen i Centrala Stockholm, på Vasagatan 46. Senaste & säkraste metod med hög kvalité på behandlingar.

Välkommen!Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Mån-Fre: 09:00-16:00
Lör-Sön: Stängt

Osoite
Vasagatan 46, Portkod:3535
111 20 Stockholm
Norrmalm
Avaa Google-kartoissa 🗗