Cancel booking

Please enter the cancellation code from the booking confirmation email

Swedish Natural

Välkomna till
Swedish Natural!

Behöver du hjälp med en bokning tveka inte på att ringa oss eller boka en kostnadsfri konsultation!

(Vi tar Förskottsbetalning på alla nya kunder innan behandling)

Salong Swedish Natural är en etablerad hårsalong i Stockholm som specialiserar sig på hårförlängningar. Salongen är stor, ljus och ligger på Sveavägen 79 Några av våra kunder är välkända artister och bloggare som kommer till oss regelbundet. Vi har många års erfarenhet och vår duktiga personal är bland de bästa och mest kvalificerade inom industrin. Vi strävar alltid efter att du som kund ska få bästa möjliga service och att du ska bli riktigt nöjd efter ditt besök.

Avbokning sker senast 24 h innan bokad tid. Vid uteblivet besök eller avbokning senare än 24 h innan debiteras 800:- per bokad timme. Vid sjukdom har vi överseende mot uppvisat läkarintyg.
OBS Franskunder: Kom osminkad och klar på din bokade tid. Är du sen eller behöver tid för att tvätta av smink när din tid redan börjat ticka är det inget vi lägger på i efterhand.


Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, felaktigt publicerade priser, specifikationer och tekniska data. Vid eventuella otydligheter eller frågor, är ni mer än välkomna att kontakta Kundtjänst.

Show contact information
Website
Opening hours DROP IN OCH TIDSBOKNINGAR

MÅN-FRE 10-19
LÖRDAGAR 10 - 17
Address
Sveavägen 79
11350 Stockholm
Stockholm
Open in Google Maps 🗗