Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

What would you like to book?

Elevbehandlingar! 
Från vecka 42 gästas vi av eleven Sofi Ivarsson från Bergqvists. Sofi kommer utföra behandlingar till ett erbjudande. 

Erbjudande: Gå 2 betala för 1
Dvs. Du får två behandlingar till priset av en. Nyttja genom att gå två behandlingar själv eller bjud en närstående eller annan person på den andra behandlingen.
Säg till vid betalningstillfället om du vill nyttja erbjudandet. Betalas vid första tillfället.
Kan köpas fritt antal gånger men ska utnyttjas under elevens praktikperiod.

Välkommen!

- - - - -

INFORMATION COVID-19 OCH VÅRT ARBETE PÅ POPPELGATAN 2A

Sammanfattning:
- Vi håller öppet som vanligt
- Vi håller hårt på våra rutiner kring hygien för din trygghet
- Både du som kund och jag som terapeut ställer in om vi har minsta symtom på infektion, även nära inpå en behandling

Såhär jobbar vi under tiden vi hanterar Coronapandemin i Sverige:
Lika Sens håller öppet som vanligt så långt som det går i enlighet med dem rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten och följer utvecklingen via nyheterna.

Det här gör vi för att du ska känna dig trygg:
- Mellan varje kund spritar jag bänken och tvättar händerna, precis som vanligt.
- Rengör och desinfekterar handtag och andra ytor som vi och kunderna ofta kommer i kontakt med
- Som terapeut kommer jag att stanna hemma och därmed omboka din behandling om jag själv får minsta symtom eller om någon i min närhet visar tecken på Corona-infektion.�

För att underlätta situationen just nu
- Om du tillhör en riskgrupp pga ålder eller underliggande sjukdom och har en bokning hos oss nu eller funderar på att boka en tid inom kort så ber jag dig att tänka en gång till och uppmanar till extra försiktighet.
- Vi ändrar reglerna kring avbokning och tillåter sen avbokning ända in till behandling om det är på grund av sjukdom hos dig eller i din familj.�

Vi önskar att även du tar ditt ansvar:
- Stanna hemma om du är sjuk. �Vi ber dig stanna hemma och omboka din behandlingstid om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber, det gäller även om du bara känner dig lite sjuk eller har milda symptom. Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du kommer på behandling.
- Om du varit på resa och besökt högriskområde (Uppdatering kan följas på UDs hemsida) senaste veckorna ber vi dig omboka din behandlingstid och boka en ny tid när inkubationstiden har gått ut.
- Tvätta gärna händerna en gång extra när du kommer, det finns möjlighet till det på någon av våra toaletter i trappuppgången och för dig som känner att du behöver så har vi även handsprit inne i våra lokaler.

Har du ont i din kropp men inte har möjlighet att komma till oss på behandling enligt våra förhållningsregler ovan, skicka mig ett mail på linnea@likasens.se. Ibland kan jag ge dig tips på sätt som du kan använda dig av hemma och släppa det värsta av det som gör ont i kroppen.

Jag ber er att ha tålamod just nu och överseende för att det kan bli fler avbokningar/ombokningar under den här perioden. Om rekommendationerna ändras så kommer vi följa dem nya riktlinjerna även om det innebär att vi får stänga våra dörrar en stund.
Klarna
Offers online payment with Klarna

YOGA

Yinyoga går enkelt att göra hemma eller på jobbet med lite medel och du behöver inte ha anpassade hjälpmedel. Något skönt ställe på golvet, kanske på en matta, med hjälp av lite kuddar och en filt kommer man långt.

Under dom tider som är nu kan ett digitalt yogapass vara det som gör det möjligt för dig att yoga alls. Vi använder oss av zoom och du behöver placera kameran så att jag kan se dig när du yogar. Vi startar passet inom 15 min efter tiden har startat och räknar 60 min från det. Detta för att kunna stämma av att tekniken fungerar.

Därför vill jag ge dig/er möjlighet att boka in ett digitalt yinyogapass. Vi kan anpassa det efter dina önskemål.
Passet är öppet för upp till 10 personer. Du som bokar här har ansvar för att avboka passet vid behov. Ange nedan hur många som deltar på passet och gärna vilka med namn.

Om ni tillsammans vill så kan jag öppna upp passet för andra som kan boka det. Om det kommer in fler bokningar kan det innebära att priset blir lägre. Maila mig om det skulle vara aktuellt.

Priset blir totalt detsamma upp till 6 deltagare. Därefter är priset samma för alla som deltar.

Pristrappa:
1 person - 745 kr
2 personer - 373 kr/person
3 personer - 248 kr/person
4 personer - 187 kr/person
5 personer - 149 kr/person
6 personer och uppåt - 120 kr/person
Boka ett privat yinyoga-pass för dig själv eller dela med kollegor eller vänner. Priset är samma totalt oavsett om ni blir 1-3 personer. En person bokar passet och är ansvarig för bokningen.

Detta pass är inte öppet för andra att boka sig på och ni kan påverka innehållet under passet. Ni kan även styra tiden själv under våra öppettider och begränsar er därmed inte till redan schemalagda yoga-pass.

1 person: 745 kr
2 personer: 373 kr/person
3 personer: 249 kr/person

60 minuter är ett mellanlångt pass. Våra ordinarie pass ligger på 90 minuter.

När du kommer på passet: om dörren till yogarummet är öppen, gå gärna in, ta en matta och sätt dig/lägg dig ner för att hinna komma ner i varv tills passet börjar.
Vi börjar passet senast 15 minuter efter er starttid och avslutar därmed inom 15 min efter er sluttid.

BEHANDLINGAR/ privat, faktura och kunder genom företagsportaler

Klassisk Svensk Massage

Lika Sens

Vi samlar på ryggskott och dåliga vanor!

Med fokus på värdorden HELHET, ENKELHET, KUNSKAP och RESULTAT arbetar vi för att lösa och förebygga problem i kroppen som ryggskott, nackspärr, dålig hållning med mera. Vi arbetar främst genom massage men anordnar också kurser för hemmabruk.

Vi har även verksamhet inom ergonomiskt Barnbärande som du kan boka tid här. Mer info om detta hittar du på www.slinglibrarysweden.com

Hittar du ingen tid som passar?
Skicka ett mail till info@likasens.se så återkommer vi till dig.

Show contact information
Website
Opening hours Enligt bokningskalendern.
Address
Poppelgatan 2
591 35 Motala
Motala
Open in Google Maps 🗗