Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

What would you like to book?


Alla kan gå i terapi.

Vi lever i ett samhälle och en kultur där det anses rätt och bra att klara sig själv. Många tror, och kanske förväntar sig, att de väntade och även efterlängtade händelserna i livet ska passera enkelt och smärtfritt. Det kan vara byte av skola, att få barn, separation, dödsfall, ny partner, arbetslöshet… händelser som tillhör livets gång helt enkelt. De flesta av oss kanske inte tänker på dem som kriser. Alla människor kommer någon gång i sitt liv att uppleva en kris. Många klarar sig med stöd från familj och vänner.

Ångest, otillräcklighetskänslor, oro, existentiella frågor, sorg är andra exempel på saker att jobba med i terapi.  Kanske känner du dig bara låg, orkeslös eller sorgsen utan att riktigt veta varför. Nyare forskning visar att empatisk närvaro och mänsklig kontakt helar de sår i själen vi dragit på oss genom livet.

En del går i terapi längre eller kortare tid. Kanske är du bara nyfiken på dig själv.

Om parterapi

De flesta tänker att parrelationen sköter sig själv eftersom den bygger på kärlek. Ändå fastnar vi – ibland utan att veta varför – i destruktiva beteenden i våra nära relationer. I parterapin undersöker vi saker som tillit, hur ni är tillsammans, vad var och en av er tar med sig in till relationen etc. När ni bryr er om varandra och verkligen vågar öppna upp för det som är svårt, eller till och med smärtsamt, öppnas en möjlighet att mötas på ett nytt sätt. En djupare utveckling av ert förhållande kan börja gro.

Klarna
Offers online payment with Klarna
Unfortunately we do not have any bookable times online right now, but please contact us to make a reservation.

Gestaltterapeut Ina Nissen

Jag erbjuder samtalsterapi för enskilda och par. Gestaltterapi är en humanistisk och relationsbaserad terapiform. Gestalt betyder i detta sammanhang "meningsfull helhet". Människan ses i sin helhet som kropp, psyke, förnimmelser i ett ständigt pågående samspel med sin omgivning.

Show contact information
Website
Address
Humlegatan 6
211 27 Malmö
Gamla Staden
Open in Google Maps 🗗