Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

What would you like to book?


ETT STEG NÄRMARE BÄTTRE HÄLSA!


I hjärtat av Linnéstaden, där trendiga butiker och restauranger möter Slottsskogens natur, hittar du en unik och mysig oas på Nordhemsgatan 67 i Göteborg.

Mandorla Friskvård & Estetik har sedan 2009 varit omtyckta för sina djupgående  massagepaket, unika parmassage och effektiva skönhetsbehandlingar. 

Prova något nytt och spännande – och framförallt välgörande!

Ni hittar oss på Nordhemsgatan 67 strax nedanför Nordhemsskolan!

Villkor:

Stressa inte, behandling brukar alltid börja ca 10-15 min efter bokad tid.

Din bokade tid bör fokuseras endast på dig. Därför ber vi er att lämna små barn och husdjur hemma, delta även på grund av att vi har mycket glas och sten som kan vara farligt för små barn. 

Då bokningar på helger är så otroligt eftertraktade & skatteverkets höga personalkostnader måste vi ta 99 kr extra per person under söndagar & röda dagar. Samt 59kr per person på lördagar. 

 Avbokning måste ske senast 24h innan bokad behandling. Främst via Bokningslänk från bokadirekt som du har fått i bekräftalse-mailet vid bokning. Har du inget kan du smsa. 0739 864 888. 

Vid om/avbokning under 24 timmar debiterar vi halva behandlings priset. Har du ett presentkort eller värdebevis kan detta räknas som förbrukat. 

Utebliven tid debiteras 50% på originalpriset.  (Detta godkänner du genom att göra din bokning hos oss. )

Ta alltid med Värdebevis eller Presentkort & ge till din terapeut innan behandlingen börjar. Det räknas som en giltig id handling & har du glömt det så får du betala för dagens behandling. Men ditt gamla värdebevis förlänger vi ytterligare 12 månader. Välkommen! 
Klarna
Offers online payment with Klarna
Unfortunately we do not have any bookable times online right now, but please contact us to make a reservation.

Mandorla: Friskvård & Estetik

Mandorla: Friskvård & Estetik
                   
I hjärtat av Linnéstaden, där trendiga butiker och restauranger möter den vackra Slottsskogens natur, hittar du en unik och mysig oas på Nordhemsgatan 67, i Göteborg. 

Mandorla har sedan 2009 varit omtyckta för sina djupgående massagepaket och unika parmassage. Experter på muskler och anatomi. Mandorla strävar efter att blanda det bästa av två världar - en avkopplande spa-upplevelse ihop med behandlingar och expertis som du vanligtvis endast finner på en läkarmottagning. Allt för att förbättra kroppens befintliga tillstånd, särskilt muskler & hud. Tjänster inkluderar behandlingar som är utformade för att ge långsiktiga lösningar på bekymmer som; spänningar i kropp och ansikte, djupa ärr och rynkor, fet eller lös hud, pigment-fläckar m.m.

-Vi hos Mandorla tror på en balans mellan skönhet och hälsa. Därför avänder vi endast de bästa produkterna för våra kunders säkerhet. 

Prova något nytt, spännande & framförallt välgörande!

Show contact information
Website
Opening hours Öppettider
Mån 12:30-18:30
Tis, ons tors, 11:30 - 19:00
Fred 11:30-17:00
Lör-sön: 13:30-17:00

Address
Nordhemsgatan 67
413 09 Göteborg
Linnéstaden
Open in Google Maps 🗗