Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Hvad vil du booke?Kära kunder! 
Priserna för sistaminuten bokningar och 20 % rabbat  gäller enbart vid första kundbesöket, efter första besökstillfället gällert enbart ordinarie priser.

20% rabatt på ordinarie pris, för dig som är ny kund! ( Obs! Gäller inte betalningar via Klarna)

OBS!Går ej att kombinera med andra rabatter.

DMK 

Vi på ReneKliniken är glada för att introducera DMK behandlingar till er, våra kunder. DMK erbjuder unikt, effektivt och professionellt hudvård, som utgår från hudens och kroppens naturliga tillstånd och tar tillvara på hur dessa fungerar. 

 Produkterna baseras på botanisk vetenskap och passar till hudens kemi, och påverkar inte syremantein och behandlar problem såsom hyperpigmentering, acne, åldrings besvär, som rosacea, olika typer av dermatit,  genom att anpassa sig till hudens tillstånd.  Fördelen med DMKs produkter är att de endast innehåller botaniska konserveringsmedel och är hyperallergiska och oparfymerade, samt förstärker dem immunförsvaret och ger stöd för hudens självläkning.

Hos ReneKliniken erbjuder vi ett flertal olika behandlingar med DMK produkter, såsom acne, anti age, hyperpigmentation, detox, och mycket mera. DMK erbjuder fullständiga mini- kits för att behandla olika hudbesvär, vilket ger kunderna möjligheten att testa produkterna hemifrån. Tillsammans med DMK är vi redo på att erbjuda hudvård på riktigt.

MÅNADSERBJUDANDE: 20% rabbat på DMK behandlingar ( Behandling + kit).


Kära kund! Avbokningar sker via bokadirekt. Observera att avbokningskoden finns i bokningsbekräftelsen på din mejl.  Det är viktigt att ni avbokar tiden inte senare än 24 timmar innan inbokad behandling, annars debiteras fullt pris för tiden vi avsatt för dig.

Om öppettiderna inte passar, kan du mejla rene.tyralm@gmail.com så kan vi bestämma en tid som passar dig!

 På ReneKliniken går det bra att betala med swish, Klarna eller kort!Klarna
Offers online payment with Klarna
Vi har desværre pt. ingen tider, der kan bookes online, men du er velkommen til at kontakte os for at arrangere en booking.

ReneKliniken

Jag heter Rene Tyralm och är en auktoriserad och diplomerad hudterapeut och utbildad läkare. Jag är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och CIDESCO (Comité International d´Esthetiqe et de Cosmetologi). Jag har genomgått en utbildning som har gett mig de teoretiska och praktiska kunskaperna som behövs för att vara en duktig hudterapeut.

Jag har även genomgått olika kurser och utbildningar som är erkända i hela världen för att utveckla mina kompetenser inom dem nyaste behandlingarna. Alla produkter som jag använder framställs av stora berömda företag såsom Toskani, Medicare,Alexkosmetic. De produkterna har visat fantastiska resultat i att behandla olika typer av hudproblem. Min läkare bakgrund hjälper mig att erbjuda mina kunder lösningar till deras problem men även skapa en individuell långsiktig resultatinriktad terapi.

Har du några frågor om produkter eller hudproblem? Du kan boka en konsultation helt gratis!

Varmt välkomna!

Show contact information
Åbningstider Öppettider:
Måndag-Lördag 10.00 till 19.00

Tekniska högskolan t-bana, endast 8 minuter från t-banan.

Mejla rene.tyralm@gmail.com om öppettiderna inte passar dig, vi hittar en ny tid!

Adresse
Birger Jarlsgatan 127
113 56 Stockholm
Norrmalm
Åbn i Google Maps 🗗