Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Hvad vil du booke?

Elevbehandlingar! 
Från vecka 42 gästas vi av eleven Sofi Ivarsson från Bergqvists. Sofi kommer utföra behandlingar till ett erbjudande. 

Erbjudande: Gå 2 betala för 1
Dvs. Du får två behandlingar till priset av en. Nyttja genom att gå två behandlingar själv eller bjud en närstående eller annan person på den andra behandlingen.
Säg till vid betalningstillfället om du vill nyttja erbjudandet. Betalas vid första tillfället.
Kan köpas fritt antal gånger men ska utnyttjas under elevens praktikperiod.

Välkommen!

- - - - -

INFORMATION COVID-19 OCH VÅRT ARBETE PÅ POPPELGATAN 2A

Sammanfattning:
- Vi håller öppet som vanligt
- Vi håller hårt på våra rutiner kring hygien för din trygghet
- Både du som kund och jag som terapeut ställer in om vi har minsta symtom på infektion, även nära inpå en behandling

Såhär jobbar vi under tiden vi hanterar Coronapandemin i Sverige:
Lika Sens håller öppet som vanligt så långt som det går i enlighet med dem rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten och följer utvecklingen via nyheterna.

Det här gör vi för att du ska känna dig trygg:
- Mellan varje kund spritar jag bänken och tvättar händerna, precis som vanligt.
- Rengör och desinfekterar handtag och andra ytor som vi och kunderna ofta kommer i kontakt med
- Som terapeut kommer jag att stanna hemma och därmed omboka din behandling om jag själv får minsta symtom eller om någon i min närhet visar tecken på Corona-infektion.�

För att underlätta situationen just nu
- Om du tillhör en riskgrupp pga ålder eller underliggande sjukdom och har en bokning hos oss nu eller funderar på att boka en tid inom kort så ber jag dig att tänka en gång till och uppmanar till extra försiktighet.
- Vi ändrar reglerna kring avbokning och tillåter sen avbokning ända in till behandling om det är på grund av sjukdom hos dig eller i din familj.�

Vi önskar att även du tar ditt ansvar:
- Stanna hemma om du är sjuk. �Vi ber dig stanna hemma och omboka din behandlingstid om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber, det gäller även om du bara känner dig lite sjuk eller har milda symptom. Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du kommer på behandling.
- Om du varit på resa och besökt högriskområde (Uppdatering kan följas på UDs hemsida) senaste veckorna ber vi dig omboka din behandlingstid och boka en ny tid när inkubationstiden har gått ut.
- Tvätta gärna händerna en gång extra när du kommer, det finns möjlighet till det på någon av våra toaletter i trappuppgången och för dig som känner att du behöver så har vi även handsprit inne i våra lokaler.

Har du ont i din kropp men inte har möjlighet att komma till oss på behandling enligt våra förhållningsregler ovan, skicka mig ett mail på linnea@likasens.se. Ibland kan jag ge dig tips på sätt som du kan använda dig av hemma och släppa det värsta av det som gör ont i kroppen.

Jag ber er att ha tålamod just nu och överseende för att det kan bli fler avbokningar/ombokningar under den här perioden. Om rekommendationerna ändras så kommer vi följa dem nya riktlinjerna även om det innebär att vi får stänga våra dörrar en stund.
Klarna
Offers online payment with Klarna
Vi har desværre pt. ingen tider, der kan bookes online, men du er velkommen til at kontakte os for at arrangere en booking.

Lika Sens

Vi samlar på ryggskott och dåliga vanor!

Med fokus på värdorden HELHET, ENKELHET, KUNSKAP och RESULTAT arbetar vi för att lösa och förebygga problem i kroppen som ryggskott, nackspärr, dålig hållning med mera. Vi arbetar främst genom massage men anordnar också kurser för hemmabruk.

Vi har även verksamhet inom ergonomiskt Barnbärande som du kan boka tid här. Mer info om detta hittar du på www.slinglibrarysweden.com

Hittar du ingen tid som passar?
Skicka ett mail till info@likasens.se så återkommer vi till dig.

Show contact information
Websted
Åbningstider Enligt bokningskalendern.
Adresse
Poppelgatan 2
591 35 Motala
Motala
Åbn i Google Maps 🗗