Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Hvad vil du booke?

 Nu får du 1 ml fillers för endast 1800 kr 
        (Ord.Pris 2500 kr )
3 området Botux för 2000 kr 
      (Ord.Pris 3000 kr )
Klarna
Offers online payment with Klarna
Vi har desværre pt. ingen tider, der kan bookes online, men du er velkommen til at kontakte os for at arrangere en booking.

Home of beauty

Home Of Beauty är en av Sveriges skönhetssalonger med bredaste utbud av behandlingar under ett och samma tak. Vi erbjuder allt från quick-fix för dig som vill göra en behandling under språng till behandlingar för dig som vill njuta av vårt hem och en avslappnad behandling för att passa dig och dina behov och önskemål. Home Of Beauty är även ett av Sveriges mest tillgängliga skönhetssalongen, dels för våra generösa öppettider men även för salongens läge. På Home Of Beauty erbjuds bland annat behandlingar som fransförlängning, nagelförlängning, lash/brow lift, pedikyr, microneedling, fillers, SprayTan men har även olika behandlingar inom frisör och mycket mer.

Home Of Beauty öppnade sina dörrar för första gången i December 2020, i Solna Bussnies Park. Tanken bakom Home Of Beauty är att skapa en hemkänsla för varje kund som besöker oss. Detta är perfekt för dig som vill ta en paus i vardagen med en avslappnad behandling. Våra mål på Home Of Beauty är att tillsammans med våra kunder hitta och skapa den bästa behandling för varje kund.

Varmt välkommen till oss på Home Of Beauty för en obeskrivlig och avslappnad behandling!

Solna B Park AB, SE5590670971

Show contact information
Websted
Åbningstider Måndag - fredag 10 - 19
Lördag 10 - 17
Adresse
Svetsarvägen 15
171 41 Solna
Råsunda
Åbn i Google Maps 🗗