1. Hem
  2. Hudvård Upplands Väsby

City Laserklinik Stockholm AB

betyg4.6 Fantastiskt bra(207 betyg)
Centralvägen 1, 194 76, Upplands Väsby
Vi på City Laserklinik har breda och djupgående kunskaper inom det mesta gällande hudproblem och kroppsbehandlingar. Hos oss jobbar välutbildad Auktoriserad hudterapeut och spaterapeut som kan allt om huden och kan hjälpa kunderna på bästa sätt och har goda kunskaper gällande huden, Kontraindikationer, dermatologi och kroppens anatomi mm. Vår klinik är även medlemmar i Sveriges Hudterapeuters riksorganisation (SHR) vilket är en trygghet för alla kunder som besöker vår klinik eftersom denna medlemskap är en symbol för kunderna att man har kommit till en seriös klinik med välutbildad personal. Ni kan känna er väl omhändertagna av professionell personal som kommer att arbeta med att få det bästa behandlingarna med våra utrustningar som är de senaste teknologin på marknaden inom modern tid. Kontakta oss för en konsultation så berättar vi mer om vad vi kan göra för att få det bästa resultatet med din behandling.
16308

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
207 betyg
Lena S.
till City Laserklinik Stockholm AB
Underbar

Visa mer

Ulrika A.
till City Laserklinik Stockholm AB
Vänligt och lugnt bemötande och behandlingen (lets deal) utfördes precis den skulle!

Visa mer

Berglund A.
till City Laserklinik Stockholm AB
Så skönt

Visa mer

stephanie S.
till City Laserklinik Stockholm AB
Professionellt bemötande, trevlig och kunnig! Väldigt nöjd och återkommer!

Visa mer

Om företaget

Vi på City Laserklinik har breda och djupgående kunskaper inom det mesta gällande ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Vi vill att kunderna ska få bäst service, kvalité och kunna känna sig väl omhändertagna och trygga. Kunderna ska känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vår klinik är även medlemmar i Sveriges Hudterapeuters riksorganisation (SHR) Vad innebär detta för dig som kund: Enligt lag så ska man gå på en godkänd utbildning, om man ska jobba med speciella avancerade ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar så måste man gå på en godkänd utbildning i Sverige som är ansluten till SHR, denna utbildning innebär att man minst ska ha gått 1-2 års studier i en högskola som är godkända av SHR. Efter utbildningen när man är klar och har full kompetens och tagit sin examen, då får man ansöka om ett medlemskap hos SHR. Du kan känna dig helt trygg med utbildad personal som kan allt och har goda kunskaper gällande huden, dermatologi och kroppens anatomi, kontraindikationer, hygien mm, dvs du vet att du är i trygga händer med välutbildad personal. När man är klar med sin utbildning är man Auktoriserad Hudterapeut. Vision Vi har som vision att leverera bäst behandlingar, tjänster, produkter och vi utför även utbildningar. Företagets nyckelord är bäst kvalité, personlig kundservice, trygghet, engagemang och hög hygien. Kontakta oss för en konsultation så berättar vi mer om vad vi kan göra för att uppnå det bästa resultatet med din behandling.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån08:00 - 18:30
    • Tis08:00 - 18:30
    • Ons08:00 - 18:30
    • Tor08:00 - 18:30
    • Fre08:00 - 16:30
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07608020 XXVisa nummer

  • Centralvägen 1, 194 76, Upplands Väsby